Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da "Kasten Öldürme" Suçundan Aranan Şahıs Şafak Operasyonuyla Yakalandı

Bursa'da "Kasten Öldürme" Suçundan Aranan Şahıs Şafak Operasyonuyla Yakalandı

Bursa'da "kasten öldürme" suçundan aranan ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Tolga A., şafak vakti düzenlenen özel harekat operasyonuyla yakalandı. Şüpheli, "Ben ne yaptım?" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da "Kasten Öldürme" Suçundan Aranan Şahıs Şafak Operasyonuyla Yakalandı
KAYNAK: İHA

Bursa'da 'kasten öldürme' suçundan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Tolga A., özel harekat polisinin düzenlediği şafak operasyonuyla yakalandı. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında, uzun süredir aranan şahıs nihayet ele geçirildi.

Tolga A., 2022'den bu yana çeşitli kayıt dışı adreslerde ve iş yerlerinde saklanarak izini kaybettirmeye çalışıyordu. Hakkında çıkarılan yakalama kararı sonrasında, İnfaz Büro Amirliği ekipleri fiziki takibe başladı. Yapılan incelemeler ve kamera kayıtlarının analizi sonucu, şüphelinin Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş, Ovakça Mahallesi'nde bir apartmanda saklandığı tespit edildi.

"Ben Ne Yaptım?" Diyerek Kendini Savundu

Özel harekat polisleri, sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdikleri baskınla şüpheliyi yakaladı. Operasyon sırasında, kapıyı açmakta direnen Tolga A., yakalandıktan sonra "Ben ne yaptım?" diyerek kendini savunmaya çalıştı. Ancak, bu savunması adliyeye sevk edilmesine engel olmadı.

Mahkemede Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Adliyeye sevk edilen Tolga A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün suçla mücadelesinde önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da Abluka Operasyonu: 24 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı, 2 Milyon Liralık Altın Sahibine Teslim Edildi

Diyarbakır'da Abluka Operasyonu: 24 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı, 2 Milyon Liralık Altın Sahibine Teslim Edildi