Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur'da kiracı ev sahibine kafa attı

Burdur'da kiracı ev sahibine kafa attı

Burdur'un Bucak ilçesinde bir kiracı, daha önce kira yüzünden tartıştığı mülk sahibini kafa darbesiyle bayılttı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Burdur'un Bucak ilçesi Yeni Mahalle'de 31 Temmuz akşamı saat 20.30 sıralarında meydana gelen olay, kiracı ve mülk sahibi arasında daha önce yaşanan bir alacak verecek meselesinin yeniden alevlenmesiyle başladı. Mülk sahibi M.A., aracını park ettikten sonra kiracısı H.İ.D.'nin ani saldırısına uğradı.

A W259405 03

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kiracı H.İ.D.'nin M.A.'nın yüzüne ani bir şekilde kafa attığı ve M.A.'nın yere düştüğü görülüyor. Saldırgan, yere düşen M.A.'ya tekme atmaya devam etti. M.A.'nın hareketsiz kalması üzerine çevredeki vatandaşlar araya girerek saldırganı uzaklaştırdı.

Ağır Yaralanan Mülk Sahibi Hastaneye Kaldırıldı

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralı M.A., Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyeti nedeniyle daha sonra Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

A W259405 04

Kiracı Tutuklandı 

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan H.İ.D., daha sonra polis ekiplerine teslim oldu. Adliyeye sevk edilen saldırgan, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram'a Erişim Engeli Nasıl Aşılır?

Instagram'a Erişim Engeli Nasıl Aşılır?