Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Anneannesini Öldüren Eski Bakanın Oğlu Bedirhan Şener Akıl Hastanesine Sevk Edildi

Anneannesini Öldüren Eski Bakanın Oğlu Bedirhan Şener Akıl Hastanesine Sevk Edildi

Ankara’da eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i rehin alıp öldürdü. Şener, nöbetçi hâkimlik tarafından akıl hastanesine sevk edildi. Konuyla ilgili komşuları ifade verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anneannesini Öldüren Eski Bakanın Oğlu Bedirhan Şener Akıl Hastanesine Sevk Edildi
KAYNAK: İHA

Ankara’nın Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde dün gece meydana gelen olayda, eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner ile tartıştı. Meneviş Sokak’taki evlerinde yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Bedirhan Şener, Leyla Çetiner’i tabancayla rehin aldı. Abdüllatif Şener, durumu polis ekiplerine bildirmek için sokağa çıkarak ihbarda bulundu.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edilmesinin ardından Bedirhan Şener, Leyla Çetiner’i silahla vurdu. Şener, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Çetiner, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Leyla Çetiner hayatını kaybetti.

B F B T

Cezai Ehliyetinin Olup Olmadığının Araştırılacak

Bedirhan Şener, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi’ne getirildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Şener’in, cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırılmasına karar verildi. Şener, 3 hafta boyunca yüksek güvenlikli bir akıl hastanesinde gözlem altında tutulacak ve Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapora göre yasal işlemlerine devam edilecek.

D F-1

Abdüllatif Şener’in Oğlunun Anneannesini Öldürmesiyle İlgili Komşu Konuştu : Saldırgan Bunalıma Girmiş

Olayla ilgili konuşan komşulardan Vedat Birgören, Bedirhan Şener'in bunalıma girdiğini ve anneannesini dört el ateş ederek öldürdüğünü belirtti. Birgören, "Abdüllatif Şener'in eşi hızla yukarı çıktı. Ben de dışarı çıktığım sırada silah sesi duydum. Kadın panik halindeydi, korkmuştu. Polis ekipleri geldi. Babayı dışarıda gördüm. Oğlunu tanıyordum, kimseye pek zararı yoktu. Ekonomik nedenlerden midir bilmiyorum. Psikolojik bir sorunu yoktu. Aile sorunlarından kaynaklı oldu. Dört el silah sesi duyduk. Polisler adamı alıp götürdü. Silah babasına aitmiş, oğlu haberi olmadan silahı almış. Sonra da anneannesini vurmuş" dedi.

D C T G U Y H Ö

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya yabancılaşıyor! 41 yabancı şirket kuruldu

Antalya yabancılaşıyor! 41 yabancı şirket kuruldu