Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alman turistin kayboluşu endişe yarattı

Alman turistin kayboluşu endişe yarattı

Alanya ilçesine ailesiyle bir tatil için gelen Alman kadın turist, keşif amacıyla dışarı çıktıktan sonra 3 gündür haber alınamıyor. Bu endişe verici durum karşısında yetkililer hızla harekete geçti ve ormanlık alan dahilinde titiz bir iz arayışına başlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alman turistin kayboluşu endişe yarattı
KAYNAK: İHA

Olay, önceki akşam saatlerinde İncekum Mahallesi'nde meydana geldi. 72 yaşındaki Alman turist Annegret Kandzorra Linow, kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte Alanya'ya tatil yapmak için gelmişti. Ailesiyle birlikte İncekum'daki bir otele yerleşen Linow, çevreyi keşfetmek amacıyla dışarı çıktı. Ancak Linow, telefonuna cevap vermedi ve otele geri dönmedi. Bu durum üzerine yakınları, otel yönetimine bilgi verdi. Otel yetkilileri ise hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne iletti. İhbar sonrasında Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve 30 kişilik AFAD ekibi bölgeye sevk edildi. Gece boyunca otelin yakınlarındaki ormanlık alan, kanallar ve yol kenarındaki inşaat alanları dikkatlice tarandı, ancak herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Yaşlı kadını bulma çabaları ise halen sürüyor.

Ayrıca, kadının yolda yürürken bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan anları da tespit edildi. Kadına henüz ulaşılamaması nedeniyle ekipler, bugün de ormanlık alan içerisinde detaylı bir arama operasyonu düzenledi. Ancak şu ana kadar herhangi bir iz bulunabilmiş değil.

AW012333_02

AW012333_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vergisiz telefon kampanyasında umutlar suya düştü

Vergisiz telefon kampanyasında umutlar suya düştü