Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aksaray'da Korkunç Kaza! Anneanne ve 2 yaşındaki torunu servis altında kalarak can verdi

Aksaray'da Korkunç Kaza! Anneanne ve 2 yaşındaki torunu servis altında kalarak can verdi

Aksaray'da yaşanan feci trafik kazasında, servis minibüsünün çarptığı 62 yaşındaki bir anneanne ile 2 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. Olay sonrası sürücü gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aksaray'da Korkunç Kaza! Anneanne ve 2 yaşındaki torunu servis altında kalarak can verdi
KAYNAK: İHA

Edinilen bilgilere göre, Ç.M. (65) yönetimindeki 68 S 0765 plakalı servis minibüsü, 7533 Sokak üzerindeki bir kavşaktan dönerken Selver Karataş (62) ve torunu Damla Yağmur’a (2) çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük kız ve anneannesi minibüsün altında sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

A W268192 03

Kurtarma Çabaları Sonuçsuz Kaldı

Kısa sürede olay yerine ulaşan polis, UMKE, AFAD ve sağlık ekipleri, minibüsün altında kalan küçük Damla Yağmur ve anneannesini kurtarmak için büyük bir çaba sarf etti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, küçük Damla olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan anneanne Selver Karataş da hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

A W268192 05

Sürücü Gözaltına Alındı

Kazanın ardından minibüs sürücüsü Ç.M., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Anneanne ve torunun cansız bedenleri, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

A W268192 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızının Erkek Arkadaşını Öldürmüştü! 46 Gün Sonra Yakalandı

Kızının Erkek Arkadaşını Öldürmüştü! 46 Gün Sonra Yakalandı