Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Afyonkarahisar'da Silahlı Çatışmada Hayatını Kaybeden Gençten Sonra Gözaltılar Geldi

Afyonkarahisar'da Silahlı Çatışmada Hayatını Kaybeden Gençten Sonra Gözaltılar Geldi

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde silahlı çatışmada hayatını kaybeden genç, polisin geniş çaplı incelemesiyle ilgili gözaltılarla sonuçlandı. Detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Afyonkarahisar'da Silahlı Çatışmada Hayatını Kaybeden Gençten Sonra Gözaltılar Geldi
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Tuğra Ali Özbanaz adlı genç, iddiaya göre motosikletli bir grup ile karıştığı silahlı çatışmada başından vuruldu. Yaralı genç, kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir inceleme başlattı. Özbanaz'ın babası A.Ö. dahil olmak üzere 4 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, olayla ilgili detayları aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Şüpheliler İfade Verdi

Gözaltına alınan şüphelilerden B.S.T., ifadesinde Özbanaz ile birlikte alkol aldıkları sırada dışarı çıktıklarında kendilerini tanımadığı 4 motosikletli tarafından saldırıya uğradıklarını belirtti. Şahıs, saldırıya silahla karşılık verdiklerini ancak sonrasında Özbanaz'ın yaralandığını fark ettiklerini dile getirdi.

2 Adet Tabanca Ele Geçirildi

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 2 adet tabanca ve çok sayıda boş kovan buldu. Ayrıca, şahısların ifadeleri doğrultusunda bir tabanca ile kurusıkıdan bozma bir başka silah daha ele geçirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Yavru Yılkı Atı Bakın Nasıl Kurtarıldı

Antalya’da Yavru Yılkı Atı Bakın Nasıl Kurtarıldı