Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adıyaman'da İnşaat İşçisi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Adıyaman'da İnşaat İşçisi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Adıyaman'da yapımı süren bir inşaatta çalışan Ramazan Uyar, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. UMKE'nin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Uyar'ın ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adıyaman'da İnşaat İşçisi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Adıyaman Merkez İndere Bölgesi'nde yapımı devam eden konutlarda çalışan 43 yaşındaki inşaat işçisi Ramazan Uyar, çalıştığı sırada elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan Uyar, inşaat alanındaki sağlık görevlileri tarafından hemen ilk müdahale yapılarak, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmek üzere yola çıkarıldı.

Ramazan Uyar'ın durumu kritik olduğundan, daha hızlı ve etkili bir müdahale için bölgeye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) sevk edildi. UMKE ekipleri, yolda Uyar'ı teslim alarak, ambulans içerisinde hayata döndürmek için gerekli tüm müdahaleleri gerçekleştirdi. Ancak, yapılan tüm çabalara rağmen Ramazan Uyar hastanede hayatını kaybetti.

Soruşturma Devam Ediyor

Ramazan Uyar’ın ölümü üzerine ilgili merciler tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Elektrik akımına kapılma nedenine ilişkin teknik incelemeler sürerken, iş güvenliği önlemlerinin yeterliliği ve olayın olası ihmal boyutları araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkanlar Seminerde Buluştu! CHP Kadın Kolları'nda ÜTSE Eğitimi

Başkanlar Seminerde Buluştu! CHP Kadın Kolları'nda ÜTSE Eğitimi