Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da 'Kızını başkasına nasıl verirsin' cin*yeti

Adana'da 'Kızını başkasına nasıl verirsin' cin*yeti

Adana'da eski eşinin başka erkekle fotoğrafını gördü, kapısına dayandığı kayınpederini öld*rdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 'Kızını başkasına nasıl verirsin' cin*yeti
KAYNAK: İHA

Adana'da, sosyal medyada eski eşinin başka bir erkekle fotoğrafını gören Ahmet Susam, kapısına dayandığı eski kayınpederini öld*rdü. Olay sonrası tutuklanan Susam, ifadesinde duygusal çöküntü yaşadığını belirtti.

A W249913 02

Sosyal Medya Fotoğrafını Görüp Kapısına Dayandı 

Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, Ahmet Susam (43) eski eşinin sosyal medyada başka bir erkekle fotoğrafını görmesi üzerine öfkeyle eski kayınpederinin evine gitti. Susam, burada çıkan tartışma sonucu kayınpederi Muhittin Bulut'u (54) tabancayla vurarak öld*rdü.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi 902. Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, boşandığı eşi Z.B.'nin başka bir erkekle fotoğrafını gören Susam, mahalleye gelerek kayınpederi Bulut ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Susam, belinden çıkardığı tabancayla kayınpederine 6 el ateş etti.

A W249913 03

İfadesi Ortaya Çıktı 

Muhittin Bulut, aldığı kurşunlar sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, Susam ise kaçtı. Ancak kısa sürede yakalanan Susam'ın ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, 'Eski eşimin başka bir erkekle fotoğrafını gördüm. Öfkelendim ve kayınpederimin evine gittim. Ona, 'kızını başkasına nasıl verirsin' dedim ve tabancayla ateş açtım. Üzerine bastığımı veya tekmelediğimi hatırlamıyorum' dediği öğrenildi.

Susam, olay günü eski eşi ve ikiz çocuklarının annesi Z.B.'nin sosyal medyada başka bir erkekle fotoğrafını gördüğünü ve o kişiyle evleneceği bilgisini aldığını belirtti. Bu durum karşısında öfkesine yenik düşen Susam, eski kayınpederinin evine giderek cin*yeti işlediğini söyledi.

Tutuklandı 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Susam, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Yeni Covid-19 Varyantlarına Karşı Uyarı

Antalya'da Yeni Covid-19 Varyantlarına Karşı Uyarı