Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da Kardeşine Şiddet Uygulayan Eniştesini Vurdu

Adana'da Kardeşine Şiddet Uygulayan Eniştesini Vurdu

Adana'da tatile gelen bir kişi, kardeşine kötü davrandığını iddia ettiği eniştesini tabanca ile vurarak öldürdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Kardeşine Şiddet Uygulayan Eniştesini Vurdu
KAYNAK: İHA

Adana'da tatile gelen bir kişi, kardeşine kötü davrandığını iddia ettiği eniştesini tabanca ile vurarak öldürdü. Cinayet zanlısı yakalanırken ifadesinde, "Konuşmak için buluşmuştuk, kavga çıkınca olan oldu. Pişmanım” dediği öğrenildi.

Olayın Gelişimi

Olay, 4 Temmuz günü Yüreğir ilçesine bağlı Pekmezli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Faruk Soyyiğit (33) eşi T.S.'ye şiddet uyguladı ve bu sebeple T.S. babasının evine yerleşti.

Tatil İçin Gelmişti, Enişte Katili Oldu

İstanbul'dan Adana'ya tatile gelen Mehmet Kuş, kız kardeşine kötü davranan eniştesi Faruk Soyyiğit ile konuşmak için mahallede bir sokakta buluştu. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mehmet Kuş, eniştesi Soyyiğit'i tabanca ile vurdu ve olay yerinden kaçtı. Yaralanan Soyyiğit kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Soyyiğit’i hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet Ekiplerinin Operasyonu

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için yaptığı çalışmalarda, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde bir ikamette saklandığını belirledi. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonla Mehmet Kuş'u yakaladı. Kuş emniyetteki ifadesinde, "Ablama kötü davranıyordu, konuşmak için buluşmuştuk. Kavga çıkınca olan oldu, pişmanım” dediği öne sürüldü.

Tutuklama

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika: Muğla'da deprem oldu

Son dakika: Muğla'da deprem oldu