Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Muratpaşa Belediyesi bir laf söyledi bin azar işitti

Muratpaşa Belediyesi bir laf söyledi bin azar işitti

Muratpaşa Belediyesi akşam saatlerinde oyun parkında çekilmiş çöp görselini paylaşarak, ¨Medeniyet aslında o kadar da uzakta değil. Hepi topu 10 adım¨ diyerek çöp kutusunu işaret etmesinin ardından eleştirilerin hedefi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa Belediyesi bir laf söyledi bin azar işitti
MUHABİR: Kamer Durdu

Yaz aylarında özellikle akşam saatlerinde birçok kişi sıcak havadan kaçmak için oyun parklarına yöneldi. Muratpaşa Belediyesi her gün onlarca kişinin gittiği parkta çekilen çöp görüntüsünü paylaştı. Masa üstünde ve yerlerde içecek bardakları, içecek kutuları, çöp poşetleri ve izmaritleri dikkat çekerken, masanın birkaç adım ilerisindeki çöp kutusunu işaret ederek, ¨Medeniyet aslında o kadar da uzakta değil. Hepi topu 10 adım¨ şeklinde paylaşım yaptı. Paylaşımın altından görsel altına yapılan yorumlarda Muratpaşa Belediyesi sert şekilde eleştirildi.

GÖREVİNİZİ YAPIP ÖRNEK OLUN
 

Muratpaşa Belediyesi’nin paylaşımın ardından birçok kişi Bolu Belediyesi’nde yerlere çöp atmanın cezasız bırakılmadığını ve bunun Antalya’da da uygulanması gerektiğini söylerken; diğer yorumlarda ise sert eleştiriler yazdı. Paylaşım altına yorum yazan bir vatandaş, ¨Siz görevinizi yapın ki, vatandaşa örnek olsun o da yapsın. 10 gündür eski Lara yolunda kesilen çimler alınmadı. Yürüyüş yolu çim ve yaprak dolu, pislik içinde. Antalya balık evi orası yıllardır lağım kokuyor, çözüm bulmak içinde şu ana kadar hiçbir şey yapmadınız¨ şeklinde yorum yazarken bir başka kişiler ise ¨Kendi personeliniz bile çöpünü ortada bırakıp gittiğini kaç defa gördüm¨, ¨Hiçbir mahallede hiçbir yerde gram hizmetiniz yok. İnsanların yaptığı pisliklerin haricinde kendinizin yapması gerekenleri yapın bir belediye gibi davranın. Nerde cezalar nerde yaptırımlar her yer kırık dökük pislik içinde. Sıfır hizmet belediyesisiniz¨, ¨Mesela medeniyet için bu görsel dışında sahillerde bakımsız kalan çimler, olur olmadık saatlerde park dışında her yeri sulayan sulama sistemleriniz, festival dışında budanmayan ağaçlar ve bunun gibi diğer sorunlardan da söz etsek mi?¨ şeklinde sert eleştiriler yöneltti. 
 

YORUMLARI YANITSIZ BIRAKMADI
 

Muratpaşa Belediyesi yapılan yorumlara, ¨Sevgili komşumuz, Muratpaşa'mızda çevreyi kirleten, konteyner dışına ve çevresine çöp ve 5 çuvaldan fazla moloz atığı atan, toplama günleri haricinde sokağa dal, mobilya moloz atığı çıkartan vatandaşlarımıza Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulanmaktadır. Bilgilerinize. Selamlar¨ şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MartıTAG’tan olaylı paylaşım: Mehmet Ali Alkan o paylaşıma ateş püskürdü

MartıTAG’tan olaylı paylaşım: Mehmet Ali Alkan o paylaşıma ateş püskürdü