Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta Alkol Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü

Manavgat'ta Alkol Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ırmağa alkol şişesi atılması nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Alkol Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ırmağa alkol şişesi atılması nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silah tutukluk yapınca, ateş açmaya çalışan kişi karşı grup tarafından darp edildi.

Alkol Tartışması Kavgaya Dönüştü

 Olay, Manavgat'ın Eski Hisar ve Örnek Mahalleleri arasında bulunan Çevre Yolu Köprüsü altında meydana geldi. İki grup, Manavgat Irmağına alkol şişesi atılması yüzünden tartışmaya başladı. İlk olarak Eski Hisar Mahallesi'nde başlayan tartışma, devriye gezen özel güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle durduruldu. Ancak kısa süre sonra gruplar yeniden karşı karşıya geldi.

Silah Tutukluk Yaptı, Kavga Büyüdü

Grup içerisinden bir kişi, yanında taşıdığı silahla bir el ateş etti ancak silah tutukluk yaptı. Bu sırada iki grup arasında başlayan kavga, büyüyerek fiziksel şiddete dönüştü. Silahı kullandığı iddia edilen M.G. ve aynı gruptaki U.K., karşı grup tarafından tartaklandı.

Polis Müdahale Etti

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavga eden tarafları ayırarak gözaltına aldı. Şüpheliler önce Manavgat Devlet Hastanesi'ne, ardından polis merkezine götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri de bölgede detaylı bir çalışma yaptı.

İnceleme Sürüyor

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Silahlı saldırı girişimi ve kavganın neden olduğu hasarlar, güvenlik birimleri tarafından inceleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Cinay*tinde Gözaltına Alınan 23 Kişiden 1'i Serbest Bırakıldı

Narin Cinay*tinde Gözaltına Alınan 23 Kişiden 1'i Serbest Bırakıldı