Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa'da 13 Yaşındaki Çocuk Soğuk Çayla Yangını Söndürdü!

Gazipaşa'da 13 Yaşındaki Çocuk Soğuk Çayla Yangını Söndürdü!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 13 yaşındaki çocuk, kapalı iş yerinde çıkan yangını soğuk çay ile söndürdü. İtfaiye ve polis ekipleri olaya müdahale etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, 8 Eylül Pazar günü yaşanan ilginç bir olayda, kapalı olan iş yerine giren 13 yaşındaki çocuk, yangını soğuk çay ile söndürdü. Olay, İstiklal Mahallesi Uysal İş Merkezi'nde bulunan beyaz eşya, tüp ve su bayi olarak faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi. İş yeri, hafta sonu kapalı olduğundan, işletme sahibinin 13 yaşındaki oğlu Alper Aksoy, bilgisayarda oyun oynamak için içeri girdi.

Elektrik kablolarındaki kısa devre sonucu başlayan yangın, önce kabloları sonra da içindeki televizyonun bulunduğu bir kutuyu sardı. Alper Aksoy, tutuşma seslerini duyduktan sonra dumanları fark ederek hızlıca hareket etti. Elektrik akımını kestikten sonra elindeki soğuk çay şişesiyle yangına müdahale eden Aksoy, alevleri kontrol altına aldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Yangının büyümesini engelleyen Aksoy, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, iş yerinde detaylı bir inceleme yaparak gerekli işlemleri başlattı.

Alper Aksoy, yaşadığı olay hakkında, “Dükkândaydım, tutuşma sesleri geldi. Baktım oradan alev çıkıyor. Elimde soğuk çay şişesi vardı, direk döktüm oraya” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin'in İtirafçısı Nevzat Bahtiyar’ın Oğlu: Artık Baba Demem

Narin'in İtirafçısı Nevzat Bahtiyar’ın Oğlu: Artık Baba Demem