Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Film Forum Başvuruları Başladı: Genç ve Bağımsız Sinemacılar İçin Büyük Fırsat

Antalya Film Forum Başvuruları Başladı: Genç ve Bağımsız Sinemacılar İçin Büyük Fırsat

Antalya Film Forum, uluslararası sinema sektörünü bir araya getirerek Türkiye'ye tanıtım ve ortak yapım fırsatları sunuyor. 7-9 Ekim'de gerçekleşecek etkinlikte uzun metrajlı film, belgesel, dizi ve kısa dizi projeleri değerlendirilecek. Başvurular 16 Eylül'e kadar kabul edilecek, seçilen projelere 500 bin TL ödül verilecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Film Forum Başvuruları Başladı: Genç ve Bağımsız Sinemacılar İçin Büyük Fırsat
KAYNAK:  İHA

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen Antalya Film Forum için başvurular başladı. 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik, sinema sektörünün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Sinemacılar İçin Uluslararası Bir Platform

Antalya Film Forum, yurt dışından yapımcıları, film festivali programcılarını, dünya satış şirketleri temsilcilerini ve dağıtımcıları Antalya’da bir araya getirerek, Türkiye sinema sektörüne uluslararası düzeyde tanıtım ve ortak yapım imkanları sunuyor. Forum, hem ulusal hem de uluslararası arenada ilgi çekmeye devam ediyor.

Hangi Kategorilerde Başvuru Yapılabilir?

Bu yılki forumda dört ana kategori bulunuyor:

  • Uzun Metrajlı Kurmaca Film ‘Pitching’ Platformu
  • Uzun Metrajlı Kurmaca Film ‘Work-in-Progress’ Platformu
  • Belgesel Film Work In Progress Platformu
  • Dizi / Kısa Dizi Pitching Platformu

Geçmiş yıllarda Sümer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu ile Antalya'da çekilen projelere destek veren forum, bu yıl da Sümer Tilmaç Antalya Senaryo Destek Fonu ‘Pitching’ Platformu aracılığıyla projelere katkı sağlayacak.

Başvurular İçin Son Tarih 16 Eylül

Antalya Film Forum’a başvurular, 16 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’e kadar kabul edilecek. Başvurular, www.antalyaff.com adresindeki Antalya Film Forum sayfası üzerinden yapılabilir. Pitching platformlarına Türkiye’den en az 60 dakika süresi olan uzun metraj film projeleri ve Work in Progress platformlarına post-prodüksiyon aşamasındaki veya çekimlerinin en az yüzde 70’ini tamamlamış projeler başvurabilecek. Seçilen projeler 30 Eylül Pazartesi günü açıklanacak.

500 Bin TL Tutarında Ödül Dağıtılacak

Türkiye’nin en büyük sektörel destek platformu olan Antalya Film Forum, bu yıl yönetmen, yapımcı ve senaristleri uluslararası film profesyonelleriyle buluşturmanın yanı sıra, toplamda 500 bin TL tutarında para ödülü dağıtacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vural Görener kimdir? Kaç yaşında vefat etti?

Vural Görener kimdir? Kaç yaşında vefat etti?