Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da Güneşli Havanın Tadını Çıkardılar: Tarihi Kızılkule Önünde Deniz Keyfi

Alanya'da Güneşli Havanın Tadını Çıkardılar: Tarihi Kızılkule Önünde Deniz Keyfi

Alanya'da tatilciler, tarihi Kızılkule'nin önündeki plajda güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor. Bölgenin tarihi ve doğal güzellikleriyle çekici hale gelen Soğukkapı Plajı, bu sezonun favori mekânları arasında. Alanya'nın eşsiz manzarasıyla unutulmaz anlar yaşayan turistler, hem denizde hem de plajdaki etkinliklerle eğlenceli vakit geçiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yerli ve yabancı turistler güneşli havayı fırsat bilerek tarihi Kızılkule'nin önünde bulunan plajda deniz keyfi yaptı. Bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri, tatilcilerin ilgisini çekerken, Soğukkapı Plajı bu sezonun gözde mekânlarından biri oldu.

Alanya'da Yazın Tadı Çıkarılıyor

Hava sıcaklığının 33 derece, deniz suyu sıcaklığının 30 derece ve nem oranının %66 olarak ölçüldüğü Alanya'da, güneşli havayı değerlendiren tatilciler, Selçuklu döneminin önemli yapılarından biri olan tarihi Kızılkule ve Alanya Tersanesi’nin gölgesinde serinledi. Hem deniz hem de güneşin keyfini süren tatilciler, plajda düzenlenen etkinliklerle eğlenceli dakikalar yaşadı.

Eşsiz Manzarada Unutulmaz Anlar

Tatilciler, Alanya'nın eşsiz manzarası eşliğinde denize girerken, bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Hem tarihi dokusu hem de doğal güzellikleriyle Alanya, ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankırı’daki Müzeler ve Ören Yerleri 2023 Yılında 34 Bin Ziyaretçi Çekti

Çankırı’daki Müzeler ve Ören Yerleri 2023 Yılında 34 Bin Ziyaretçi Çekti