Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Akseki'de Zincirleme Kaza: 5 Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Akseki'de Zincirleme Kaza: 5 Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Antalya'nın Akseki ilçesinde Akseki-Seydişehir karayolunda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Antalya'nın Akseki ilçesi Alacabel mevkiinde, Akseki-Seydişehir karayolunda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Kaza, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Halil İbrahim Y. yönetimindeki 60 EY 996 plakalı araç, önündeki Talhat C.'nin kullandığı 46 AGR 070 plakalı araca çarpmasıyla kaza başladı. Ardından Levent K. idaresindeki 42 FK 672 plakalı araç ve Serdal K. yönetimindeki 06 GC 1944 plakalı araç da kazaya karıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans, trafik ekibi ve jandarma sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada Halil İbrahim Y. ile aynı araçta bulunan Belin A., Hüseyin Y., Ümmehan Y. ve Cemre Hatice A. hafif yaralanarak Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aynı bölgede ikinci kaza ise yağışlı hava ve kaygan zemin nedeniyle meydana geldi. Mehmet A. yönetimindeki RA DA 1003 yabancı plakalı araç kontrolden çıkarak yoldan çıktı. Kazada yaralanan Döndü A., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Bölgedeki kazalar nedeniyle trafik, yaklaşık 3 saat boyunca kontrollü olarak sağlandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PFDK Galatasaray Trabzonspor ve Adana Demirspor'a Para Cezaları Verdi!

PFDK Galatasaray Trabzonspor ve Adana Demirspor'a Para Cezaları Verdi!