Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel bir konser düzenliyor. Çocuklara ithaf edilen bu anlamlı etkinlik, 25 Nisan 2025 Cuma akşamı saat 20.30’da Antalya Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.
Orkestra Şefliğini Oğuzhan Kavruk Üslenecek
Konserin orkestra şefliğini ve müzik direktörlüğünü Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın daimi şefi Oğuzhan Kavruk üstlenecek. Etkinlik, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ruhunu yansıtan özel bir repertuvarla gerçekleştirilecek.
Antalya’nın Çocuk Koroları Sahne Alacak
Bu anlamlı gecede, Antalya’nın önde gelen çocuk koroları sahnede bir araya gelecek. Akdeniz Üniversitesi Çocuk Korosu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çoksesli Çocuk Korosu, Simena Çoksesli Çocuk Korosu ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi Korosu, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde izleyicilere müzik dolu bir akşam yaşatacak.
Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası da Katılacak
Gerçekleşecek konserin bir diğer özel konuğu ise Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası’nın Antalya Grubu olacak. Genç müzisyenlerin performansları, gecenin sanat dolu atmosferine ayrı bir renk katacak.
Seçkin Repertuvarla Sanatsal Bir Bayram Kutlaması
ADSO kontrbas sanatçısı Anıl Edebale’nin düzenlemeleriyle hazırlanan konserde, çocuk şarkıları ve marşlardan oluşan özel bir repertuvar seslendirilecek.
Biletler Satışta
25 Nisan Cuma günü gerçekleşecek bu özel konserin biletleri, Antalya Atatürk Kültür Merkezi gişesi ve biletinial.com üzerinden temin edilecek.