2024 yazı, sinema tutkunlarının heyecanla beklediği birçok filmle dolu. Bu yılın en çok merak edilen ve gözlerin üzerinde olduğu filmler hangileri? İşte 2024 yazında vizyona girecek olan en heyecan verici 10 film:

65Cbea411A3D381F9Acbb1E0

Deadpool 3

Shawn Levy'in yönettiği Deadpool 3 filminin başrollerinde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman yer alıyor. Bu serinin üçüncü filmi merakla bekleniyor.

D F 23377 R H 2024

Bad Boys: Ride or Die

Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrollerini paylaştığı Bad Boys: Ride or Die (Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç) filmi, 7 Haziran'da sinemaseverlerle buluşacak.

Despicable Me 4

Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove ve Steve Coogan'ın rol aldığı animasyon filmi gelecek yıl izleyiciyle buluşacak.

A Quiet Place: Day One

A Quiet Place: Day One

Michael Sarnoski'nin yönettiği A Quiet Place: Day One filmi, Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou ve Denis O’Hare gibi isimlerle 8 Mart'ta seyirciyle buluşacak.

Inside Out 2

Inside Out 2

Oscar ödüllü "Inside Out"un devamı olan "Inside Out 2"nin fragmanı büyük ilgi gördü. Filmin tanıtımı rekor kırarak 24 saat içinde 157 milyon izlenme elde etti.

Kingdom of the Planet of the Apes

Kingdom of the Planet of the Apes

Wes Ball'un yönettiği bu filmde Owen Teague, Kevin Durand, Freya Allen, William H. Macy ve Peter Macon gibi önemli isimler yer alıyor.

The Watchers

The Watchers

Ormanda mahsur kalan Mina'nın yaşadığı gizemli macerayı anlatan filmde her gece üç yabancı tarafından takip edilen genç bir kadın konu alınıyor.

31. Altın Koza Film Festivali başvuruları başladı! İşte son başvuru tarihi 31. Altın Koza Film Festivali başvuruları başladı! İşte son başvuru tarihi

The Fall Guy

The Fall Guy

Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke ve Aaron Taylor-Johnson'ın başrollerini paylaştığı bu film, Hollywood dublörü Colt Seavers'ın heyecan dolu maceralarını izleyicilere aktaracak.

M V5 B Nzk4 O Ddi O T Et M Tk3 Y S00 Mz Zm L Tgy O W Mt Yzc1 Njgx Y W E2 Mm My Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy M T Uz M Tg2 O Dkz. V1

Garfield

1978'de Jim Davis tarafından yaratılan uyuşuk kedi Garfield, yeni bir animasyon filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Garfield'in pazartesi günlerinden nefret etmesi ve lazanyaya olan sevgisi hala hafızalarda.

Borderlands

Borderlands

Cate Blanchett ve Kevin Hart'ın başrollerini paylaştığı Borderlands filmini Eli Roth yönetiyor. Jamie Lee Curtis, Jack Black, Édgar Ramirez ve Ariana Greenblatt gibi isimler de filmin kadrosunda yer alıyor. Film, 9 Ağustos 2024 tarihinde vizyona girecek.

Kaynak: Haber Merkezi