Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da kayınvalide, kayınpeder ve eşini bıçakladı

Muğla'da kayınvalide, kayınpeder ve eşini bıçakladı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini bıçaklayan sanık, 3 kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da kayınvalide, kayınpeder ve eşini bıçakladı
KAYNAK: İHA

Olay, 19 Temmuz 2022 tarihinde Seydikemer ilçesi Bayır Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa S. (29), şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanmak isteyen eşi bir çocuk annesi Merve S. (26), kayınvalidesi Ülkü S. (63) ve kayınpederi Ramazan S.'yi (71) evin penceresinden zorla girip darp edip bıçaklayıp kaçtı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken kaçan Mustafa S. ise jandarma tarafından yakalanıp tutuklandı.

Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında tutuklu sanık Mustafa S., akıl sağlığının bozuk olduğunu iddia ederek adli tıp kurumuna sevk edilmesini talep etti. Sanık avukatı da müvekkilinin akıl sağlığının bozuk olduğunu ve bazı şeyleri hatırlayamadığını söyledi. Ancak, mahkeme heyeti tutuklu sanığın adli tıp kurumuna sevk edilme talebini reddetti.

Savcı, mütalaasında, Mustafa S.'nin eşi Merve S., kayınvalidesi Ülkü S. ve kayınpederi Ramazan S.'yi öldürmeye tam teşebbüs suçundan 3 kez müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Sanık avukatı ise mütalaaya karşı savunma için süre istedi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Mustafa S.'nin tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Likya Cup Yelkenli Yat Yarışları başladı

Antalya'da Likya Cup Yelkenli Yat Yarışları başladı