Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla Menteşe'de belediye şiddete karşı tutum belgesi imzaladı

Muğla Menteşe'de belediye şiddete karşı tutum belgesi imzaladı

Muğla'da Menteşe Belediyesi, şiddet, taciz ve mobinge karşı mücadelede önemli bir adım atarak 'Şiddete Karşı Tutum Belgesi' imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla Menteşe'de belediye şiddete karşı tutum belgesi imzaladı
KAYNAK: İHA

Muğla'da Menteşe Belediyesi, şiddet, taciz ve mobing gibi toplumsal sorunlara karşı mücadelede kararlılığını gösteren önemli bir adım attı. Törenle imzalanan "Şiddete Karşı Tutum Belgesi," şiddete karşı toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefliyor.

"Şiddetle Mücadele Edeceğiz"

Tören sırasında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetin toplumsal bir sorun olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’de şiddetin en yoğun olduğu üçüncü il Muğla. Bu yükü kaldıramayız, bu konuda önemli bir adım atıyoruz” dedi. Aras, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını ve bu yönde mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

"Şiddeti Görmezden Gelmeyeceğiz"

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, şiddete karşı net bir duruş sergilediklerini ifade ederek, "Seçilmiş bir kadın belediye başkanı olarak, toplumsal yaşamın her alanında şiddeti görmezden gelmeyeceğim ve şiddeti münferit bir olay gibi düşünmeyeceğim" dedi. Köksal, kadınların özgür, eşit ve şiddetsiz bir yaşam sürmeleri için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Katılımcılar Tutum Belgesini İmzaladı

Tören, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve diğer katılımcıların Şiddete Karşı Tutum Belgesi'ni imzalamasıyla sona erdi. Bu belge ile Menteşe’de şiddete karşı yeni bir dönem başlatılmış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Volvo elektrikli kamyonu 2025’te piyasaya sürecek!

Volvo elektrikli kamyonu 2025’te piyasaya sürecek!