Ramazan Bayramı'nda hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin efsanevi ismi Volkan Konak’ın adı, Antalya’da açılacak olan Lara Karavan Park’ta yaşatılacak.

Kemer’de Turizmin Yol Haritası Belirlendi Kemer’de Turizmin Yol Haritası Belirlendi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2019 yılında Cumhuriyet Bayramı’nda verdiği konser sırasında Antalya’ya karavan park yapılmasını isteyen Konak’ın bu isteğini unutmadı. Başkan Böcek, yakın zamanda hizmete açılacak Lara Karavan Park’a Volkan Konak’ın isminin verileceğini duyurdu.

Volkan Konak, 2019’daki konserde karavan park talebini şu sözlerle dile getirmişti:

“Geceyi karavanda geçirdim. Antalya’da profesyonel bir karavan park rica ediyorum. Muhittin Başkanım, dünya şehriyiz. Karavancılık turizmi dünyada çok yaygın. Ben akşam dolaştım, Kemer’e gittim, almadılar bizi, kapalı dediler. Antalya’da karavan parkı olmalı. En baş müşterisi benim. Açılışına geleceğim, hiçbir karşılık beklemeden açılışını ben yapacağım.”

Volkan Konak, Ramazan Bayramı'nda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde verdiği konser sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti. Sanatçının anısını yaşatmak isteyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, meclis kararıyla Lara’da açılacak karavan parka oy birliğiyle Volkan Konak ismini verdi.

VOLKAN KONAĞIN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ 

Başkan Muhittin Böcek " Antalya’da Konyaaltı Belediye Başkanlığım dönemi dahil olmak üzere 7 defa konserimize gelmişti. 2019 yılında geldiği bir konserde Antalya’ya bir karavan park yapılmasını istemişti. Biz de gerekli çalışmaları yaparak bir değil ikinci karavan parkımızı yakın zamanda açacağız. Rahmetli Volkan Konak’ın çok sevdiği karavan parkı adına yakışır bir şekilde yapacağız. Çok büyük bir sanatçıydı, kalbimizde yaşayacak. Bir kez deha sevenlerine ve Konak ailesine sabırlar diliyorum" dedi.
 

Kaynak: İHA