Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi “Ülke için büyük başlangıç”

“Ülke için büyük başlangıç”

Tarım işletmecisi Kemal Bilal Öner, Antalya yaylalarını karavan turizmi rotası içine dahil edecek bir proje hazırladığını açıkladı. Kemal Bilal Öner “Antalya turizmi ve karavancılarımız için çok önemli bir projeye başlıyoruz. Bu proje içinde doğa sevgisi taşıyan ülke turizminin gelişmesi için çaba sarf eden ülke insanı için büyük bir başlangıç olacak” dedi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Ülke için büyük başlangıç”

İş insanı ve tarım işletmecisi Kemal Bilal öner açıklamasında “Hepinizin bildiği gibi Antalya, dünyanın tarih, güneş, kum ve deniz turizminin başkenti olarak adlandırılır. Biz bu unsurlara karavan turizmini ve yaylalarımızı da ekleyecek, tüm turizm paydaşlarımızı sürece dahil edecek bir yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.




“YENİ BAKIŞ AÇISINI ANTALYA’YA SUNACAĞIM”

Doğal güzelliklerin ve yaylaların tanıtımı ve güzellilerinin geniş kitlelere yayılmasını hedeflediklerini ifade eden Öner, “Antalya’mızın bu zenginliklerini ortaya koymaya, tarih, deniz, güneş, kum bakış açısına sıkışan yaklaşımları aşmayı hedefliyoruz. Özellikle doğal güzelliklerimizi, yaylalarımızı öne çıkaracak karavan turizmi için neler yapılması gerektiğini yerinde gözlemleyecek, öneriler geliştireceğiz. Bugün bunun için yola çıkıyorum. Bir çiftçi olarak Antalya’nın tarım sorunlarına getirdiğim çözüm önerilerinin ardından, temel zenginliklerinden turizm ile ilgili de ‘Karavan Turizmi’ raporuyla yepyeni bir bakış açısını tüm Antalyalılara sunacağım.  Yeni araştırma ve çözüm raporumuzu bekleyin” şeklinde konuştu.

Buse YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“AKP kazanılan hakları iade etmeli”

“AKP kazanılan hakları iade etmeli”