Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Teknokent'e birincilik ödülü

Teknokent'e birincilik ödülü

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Antalya Teknokent, 6. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesinde "En İyi Gelişme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgesi” (TGB) kategorisinde birinci olarak büyük bir başarı gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Teknokent'e birincilik ödülü

 

 



 

Akdeniz Üniversitesi’nden verilen bilgiye göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, 08 Mayıs 2018 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi. Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilen zirvede, Antalya Teknokent adına ödülü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz aldı. Törende, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksi sonuçlarına göre Antalya Teknokent sergilemiş olduğu performansla birinciliğe layık görüldü.

 

Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz,  yoğun çalışmaları karşılığında bu ödülü almayı hak ettiklerini ifade etti. Yavuz, Güçlü bir ekip ve planlı bir çalışma ile çok kısa sürede büyük bir başarıya imza attıklarını, tüm alanlarda Teknokentlerin gelişmelerini gösteren farklı endeks raporları dikkate alınarak yapılan sıralamada, bir yılda 35. sıradan 10. sıraya yükselerek en iyi yükseliş gösteren Teknokent olmanın kendileri adına gurur verici ve tarihi bir başarı olduğunu, önümüzdeki yıl için de hedeflerinin ilk 5 Teknokent arasına girmek olduğunu belirtti. (Haber Merkezi)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Üniversite Radyosu’na özel ödül

Üniversite Radyosu’na özel ödül