Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da doğal böğürtlenli dondurma yazın favorisi

Adana'da doğal böğürtlenli dondurma yazın favorisi

Adana'da doğal yöntemlerle üretilen böğürtlenli dondurma, yazın favori lezzeti oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da doğal böğürtlenli dondurma yazın favorisi
KAYNAK: İHA

Adana'da doğal yöntemlerle üretilen böğürtlenli dondurma, yaz sıcaklarında yoğun ilgi görüyor. Çiftçilere destek veren bu lezzet, iyi tarım uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Uzun yıllardır Adana'da faaliyet gösteren bir firma, yerel üretime ve sürdürülebilir tarıma büyük önem veriyor. Firmanın kendi bahçelerinde yetiştirdiği böğürtlenler, özenle dalından toplanarak tazeliği bozulmadan fabrikalarda işleniyor. Hijyenik şartlarda hazırlanan böğürtlenler, doğal bir şekilde dondurmaya dönüştürülüyor.

A W263088 02 Result

Yazın Favori Lezzeti

Doğal böğürtlenli dondurma, yaz aylarında hem çocukların hem de yetişkinlerin favorisi haline geldi. Bu eşsiz lezzet, sıcak havalarda serinlemek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Muhammet Karahan yaptığı açıklamada, 'Sabahın erken saatlerinde başlayan yoğun çalışma temposu, tatlılarımızın ve dondurmalarımızın taze ve lezzetli olmasını sağlıyor. Ustalarımız, en kaliteli malzemeleri kullanarak günlük taze pişirim yapıyor. Geleneksel tariflerle modern yorumları bir araya getirerek, her zevke uygun tatlılar hazırlıyoruz. Böğürtlenli dondurmamız da bu yeniliklerden biri. İnsanlar çok beğendi' dedi. Muhammet Karahan, doğal dondurma üretiminde çiftçileri ve iyi tarım uygulamalarını desteklediklerini vurguladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
VPN Kullananlara Önemli Uyarı: Kişisel Bilgileriniz Tehlikede

VPN Kullananlara Önemli Uyarı: Kişisel Bilgileriniz Tehlikede