Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Türel Antalyaspor’da

Türel Antalyaspor’da

Büyükşehir Belediye ve Antalyaspor Kulübü Onursal Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor'un Süper Lig'i hak eden bir takım olduğunu söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türel Antalyaspor’da

 Büyükşehir Belediye ve Antalyaspor Kulübü Onursal Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor'un Süper Lig'i hak eden bir takım olduğunu söyledi. Başkan Türel, "Antalya iki takımıyla Play Off'ta şansını zorlayacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ziyarette Onursal Başkan Türel, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcularla bir araya geldi. Futbolcular teknik heyet ve yönetimle yemekte bir araya gelen Türel, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Türel, uzun zamandır yoğun programından dolayı ziyaret edemediği kulüpte futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle bir arada olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Kulüp Başkanı Gencer, yönetim kurulumu üyeleri ve teknik heyetle takımın son durumu hakkında bilgi paylaşımı yaptıklarını anlatan Türel, Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkacağına kalpten inandığını söyledi.

Antalyaspor'un kadrosundaki futbolcu kalitesi ve teknik heyetle Süper Lig'e yükselme başarısını gösterecek güçte olduğunu dile getiren Türel, "Süper Lig'i ziyadesiyle hak etmektedir. Bence Süper Lig'i hak eden bir kadro. Yusuf Şimşek zaten bizim senelerdir çok yakından tanıdığımız bir dostumuz. Süper Lig için her şey bir arada. Demek ki futbolcusu süper, teknik heyeti süper bir takımın yönetimi, taraftarıyla, büyükşehir belediye başkanı, basınıyla el ele vermesi halinde süper olmaması için hiçbir sebep yok. Bunu başaracağız" diye konuştu. (DHA)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Play off öncesi tam destek

Play off öncesi tam destek