Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Göztepeli taraftarlardan Ali Koç'a çirkin benzetme!

Göztepeli taraftarlardan Ali Koç'a çirkin benzetme!

Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yapılan saldırı sonrası, Göztepeli taraftarlar sosyal medyada Ali Koç'a yönelik çirkin benzetmelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göztepeli taraftarlardan Ali Koç'a çirkin benzetme!
KAYNAK: Haber Merkezi

Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik saldırının ardından Göztepeli taraftarlar, sosyal medya üzerinden Ali Koç'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Taraftarlar, ortak bir açıklama yayımlayarak, Ali Koç'un saha içinde ne işi olduğunun sorgulanması gerektiğini belirtti ve Türk yargısına çağrıda bulundu.

Taraftarlar yaptığı yazılı açıklamada, Dün akşam Gürsel Aksel Stadyumu'nda yaşanan olaylardan sonra İstanbul'un fonlanmış basınının tutumlarını sabırla takip ediyoruz. Fenerbahçe'nin şımarık başkanının; neden saha içerisinde olduğunu, hangi yetkiyle sahaya girdiğini, hangi sebeple 20.000 kişiyi provoke ettiğini sorgulayamayan basın mensuplarının İzmir'in gururu Şanlı Göztepe'mizi yargılamaya kalkması aldıkları sponsorlukların, reklamların gereğidir. Ancak Türk yargısının bu algı yönetimine karşı aciz kalmasını kabul edemiyoruz. Yaşanan olayı T.C.K. kapsamında değerlendirdiğimizde fiilin taksirle yaralama veya en ağır değerlendirmede dahi basit yaralamadan başka bir şey olamayacağı açıkça ortadadır. Hukuk açısından mağdurun kimliği ve yarattığı algıya boyun eğilerek Fatih Özkan hakkında tutuklama talebinde bulunulması, Sulh Ceza Hakimliği'nce de ev hapsi uygulanması bizleri hayrete düşürmüştür. İtirazlar neticesinde bu haksız ve yanlış karardan dönüleceğine inancımız tamdır. İstanbul'un maşası olan basın mensuplarına ve tüm kamuoyuna bir kez daha hatırlatmak isteriz; sorulması gereken soru Ali Koç'un sahada ne işinin olduğudur. Taraftarlarına sahip çıkma bahanesi ile her kafasına esen yönetici sahaya girebilmekte midir? Taraftarının yanında olmak isteyen bir başkan pekala da stat dışına çıkarak içeri alınmadığı iddia edilen taraftarlarının yanında olabilir. Haksız hakem kararları ile gerilen ortamı daha da provoke etmek için sahaya giren, daha sonra protokol tribününe dönerek orada şovuna devam etmeye ve taraftarlarımızı provoke etmeye çalışan bu şahıs hakkında herhangi bir işlem yapılacak mıdır? Yoksa Türkiye'de hukuk ve adalet; sermayenin, paranın, gücün yanında mı olmayı tercih edecektir. Adalet bakanlığının görevi adaleti bizzat sağlamaktır. Türkiye Futbol Fedarasyonu'nu ve Türk yargısını bu provokatör şahıs hakkında gerekli işlemleri yapmaya davet ediyoruz. ' ifadelere yer verildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korkulan oldu! Maymun çiçeği olduğunu söyleyen adam sokakta vücudunu sergiledi

Korkulan oldu! Maymun çiçeği olduğunu söyleyen adam sokakta vücudunu sergiledi