Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Union SG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Union SG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçında Union Saint-Gilloise karşısına çıkıyor. Sarı-lacivertli ekip, derbi mağlubiyetinin ardından çıkış yakalamak ve Avrupa macerasına galibiyetle başlamak istiyor. İşte Fenerbahçe Union SG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe Union SG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Derbi mağlubiyeti sonrası moral bulmak isteyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geliyor. Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, evlerinde oynayacakları bu kritik maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi'nde karşılaştığı rakibini deplasmanda 3-0 mağlup eden, ancak evinde 1-0 kaybeden Fenerbahçe, bu kez aynı hatayı tekrarlamamak için sahaya çıkacak. Süper Lig’de oynadığı son maçta ezeli rakibi Galatasaray’a evinde 3-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmayı kazanarak çıkış yakalamak istiyor.

Kadroda Eksikler Var

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise karşısında bazı önemli oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkacak. Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic, Ryan Kent ve Bartuğ Elmaz Avrupa Ligi kadrosunda yer almadıkları için bu maçta forma giyemeyecekler. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Osayi Samuel’in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Takımın yıldız isimleri olan Dusan Tadic, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri gibi oyuncular, galibiyet yolunda Fenerbahçe’nin en büyük kozu olacak. Özellikle son dönemde formda olan Dzeko ve takımına yaptığı asistlerle dikkat çeken Tadic, sarı-lacivertliler adına maçın kaderini belirleyecek isimler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe Union SG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçına 26 Eylül Perşembe günü çıkacak. Mücadele, İstanbul'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.45’te başlayacak. Karşılaşma, şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Mathieu Vernice görev alacak.

Fenerbahçe Union Muhtemel 11

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel (durumuna göre değişebilir), Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Amrabat, İrfan Can, Tadic, Cenk, En-Nesyri.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Kadrosu

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi kadrosunda dikkat çeken isimler ise şunlar: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri, Edin Dzeko.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yasemin Erkut Kaç Yaşında ve Kiminle Evli? Yeşilçam'ın Yıldızı Tarık Akan'ın Eşi Kim?

Yasemin Erkut Kaç Yaşında ve Kiminle Evli? Yeşilçam'ın Yıldızı Tarık Akan'ın Eşi Kim?