Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takıma Tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takıma Tebrik

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde, A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısında 2-1 mağlup olarak turnuvadan elendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takıma Tebrik
KAYNAK: İHA

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde, A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısında 2-1 mağlup olarak turnuvadan elendi. Maçı Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşmanın ardından soyunma odasına inerek futbolcuları tebrik etti.

A W241653 01

Berlin'de Büyük Heyecan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeyrek final mücadelesi için Almanya'ya giderek maçı protokol tribününden takip etti. Berlin Olimpiyat Stadyumu'ndaki heyecan dolu karşılaşmada, Türkiye’nin mücadelesi büyük bir ilgiyle izlendi.

A W241653 02

"Siz Bizim Şampiyonumuzsunuz"

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli futbolcuları tek tek tebrik etti. Erdoğan, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Bunun geleceği de var, gelecekte de biz bu işi götüreceğiz. Ben buna inanıyorum. Buraya kadar bu işi çok başarılı getirdiniz" dedi.

A W241653 03

Erdoğan'a Üst Düzey Eşlik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de eşlik etti. Soyunma odasında gerçekleşen buluşmada, futbolculara moral ve motivasyon sağlandı.

A W241653 04A W241653 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samet Akaydın Kimdir? Nerelidir? Hangi Takımda Oynuyor?

Samet Akaydın Kimdir? Nerelidir? Hangi Takımda Oynuyor?