Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Cedi Osman'ın Panathinaikos'tan Alacağı Ücret Açıklandı

Cedi Osman'ın Panathinaikos'tan Alacağı Ücret Açıklandı

NBA kariyerine son verip Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer olan Cedi Osman’ın yeni maaşı ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Cedi Osman'ın Panathinaikos'tan Alacağı Ücret Açıklandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Cedi Osman, NBA kariyerine son vererek Panathinaikos’a transfer olmuştu. EuroLeague’in son şampiyonu olan Yunan temsilcisi, önemli bir transfere imza atmıştı. Ancak Osman’ın Panathinaikos’tan alacağı maaş, dikkat çeken bir detay olarak gündeme geldi.

Yunan Temsilcisinde Kazanacağı Ücret Açıklandı

Yunan basınından SDNA'nın haberine göre, Cedi Osman’ın Panathinaikos’ta kazanacağı maaş açıklandı. Geçtiğimiz sezon San Antonio Spurs’te 6.7 milyon dolar kazanan Osman, Yunan ekibinde bu rakamın yaklaşık beşte biri olan 1.3 milyon euro alacak. Bu maaş farkı, Osman’ın yeni kulübünde ne kadar düşük ücretle oynayacağına işaret ediyor.

Tekliflere Rağmen Panathinaikos Tercihi

Haberde, Anadolu Efes ve Partizan'dan gelen daha yüksek tekliflere ve Real Madrid’in ilgisine rağmen, Cedi Osman’ın tercihinin Ergin Ataman’ın takımı Panathinaikos’tan yana olduğu vurgulandı. Bu durum, Osman’ın Ataman ile çalışmak ve Panathinaikos’un projelerine katılma isteğini ortaya koyuyor.

Yeni Bir Dönem

Basketbol kariyerine Anadolu Efes altyapısında başlayan Cedi Osman, daha sonra Pertevniyal, Cleveland Cavaliers, Canton Charge ve San Antonio Spurs formalarını giymişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PTT'de zimmet skandalı!12 yıla kadar hapis cezası isteniyor

PTT'de zimmet skandalı!12 yıla kadar hapis cezası isteniyor