Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalyaspor'a FIFA'dan Üst Üste Transfer Engeli!

Antalyaspor'a FIFA'dan Üst Üste Transfer Engeli!

Antalyaspor, FIFA'dan gelen transfer yasaklarıyla mücadele ediyor. Bytyqi dosyasının ardından, Britt Assombalonga'nın şikayeti de Kırmızı-Beyazlıları zor duruma soktu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor'a FIFA'dan Üst Üste Transfer Engeli!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalyaspor, FIFA'dan gelen transfer engeli kararlarıyla zor günler geçiriyor. Zymer Bytyqi'ye olan borcu nedeniyle transfer tahtası kapanan Kırmızı-Beyazlılar, şimdi de Britt Assombalonga'nın şikayeti üzerine ikinci bir transfer engeli cezası aldı. FIFA'daki dosya sayısı 2'ye yükselen Antalyaspor, sorunları aşmak için yoğun mesai harcıyor.

2 Milyon Euro Gerekiyor

Zymer Bytyqi’nin şikayeti üzerine 1.7 milyon Euro ceza ile karşı karşıya kalan Antalyaspor, Assombalonga’ya olan borçla birlikte toplamda 2 milyon Euro'luk bir ödeme yapması gerekiyor. Britt Assombalonga'nın 4 aylık alacağı olan 250 bin Euro'nun ödenmemesi üzerine FIFA, Kırmızı-Beyazlılar için ikinci bir transfer engeli cezası verdi.

Bytyqi İle Pazarlıklar Sürüyor

Antalyaspor, Kosovalı futbolcu Zymer Bytyqi ile olan sorunları çözmek için görüşmelere devam ediyor. FIFA'nın 1.7 milyon Euro ödeme kararı verdiği oyuncuyla orta yolu bulmaya çalışan kulüp, sunduğu ödeme planını kabul ettirmek için bu hafta içerisinde yeni bir teklif yaptı.

Townsend Formayı Giyemeyebilir

Antalyaspor ile resmi sözleşme imzalayan Andros Townsend'in lisansı, FIFA'daki dosyalar çözülene kadar çıkarılamayacak. Bytyqi ve Assombalonga ile ilgili sorunların aşılmaması halinde İngiliz futbolcu, Kırmızı-Beyazlı formayı giyemeyecek.

Yeni Cezalar Yolda

Antalyaspor'un FIFA'daki sorunları bununla da sınırlı kalmayabilir. Sagiv Jehezkel ve Deni Milosevic’in şikayetleri nedeniyle FIFA'nın önümüzdeki günlerde kulübe iki yeni ceza daha verebileceği belirtiliyor. Özellikle Jehezkel için verilen 45 günlük sürenin sonuna gelinmesi, kulübü yeni bir ödeme yüküyle karşı karşıya bırakabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
27 Ağustos 2024 Günlük Burç Yorumları

27 Ağustos 2024 Günlük Burç Yorumları