Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Akrep sırat köprüsünde

Akrep sırat köprüsünde

Süper Lige iyi bir başlangıç yapamayan yıldızlar topluluğu Antalyaspor, bugün karşılaşacağı Kasımpaşı’yı yenerek şeytanın bacağını kırarak puan cetvelinde tırmanışa geçmek istiyor. Antalya Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayacak maçta kırmızı beyazlı takımın tek hedefi 3 puan

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akrep sırat köprüsünde


 

Süper Lige iyi bir başlangıç yapamayan yıldızlar topluluğu Antalyaspor,  bugün karşılaşacağı Kasımpaşı’yı yenerek şeytanın bacağını kırarak puan cetvelinde tırmanışa geçmek istiyor. Antalya Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayacak maçta kırmızı beyazlı takımın tek hedefi 3 puan..

 

Dünyaca ünlü Eto’o’lu kadrosunu Nasri, Menez, Macion gibi yıldızlarla güçlendiren ve Avrupa Kupalarını hedefleyen Antalyaspor, bugün sahasında hayati bir maça çıkıyor. Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve 8 maçta topladığı 6 puanla düşme hattında yer alan kırmızı beyazlı takım, kendisi gibi zor durumda olan Kasımpaşa’yı saha ve seyirci avantajını kullanarak yenip, rahatlamak istiyor..

Kasımpaşa maçının son provasını dün teknik direktör Leonardo yönetiminde yaptıktan sonra kampa girerek, maç saatini beklemeye başlayan Antalyaspor’da Göztepe maçında kırmızı kart gören Sandro ile sakat Salih Dursun forma giyemeyecek. Antalya’ya iddialı gelen Kasımpaşa’da ise Edook kırmızı kart cezalısı. Antalyaspor’un bugünkü maçta en büyük destekçisi her zaman olduğu gibi cefakar taraftarları olacak. (Haber Merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cinayetten 2 saat önce polis koruması istemiş

Cinayetten 2 saat önce polis koruması istemiş