Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Ajax Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Ajax Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Ajax ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar, güçlü rakibi karşısında galibiyet hedeflerken, zorlu deplasmanda Rafa Silva ve Immobile gibi yıldızlarına güveniyor. Ajax Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ajax Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezonki ilk maçına çıkarken, Hollanda’nın güçlü ekibi Ajax ile deplasmanda karşılaşacak. Sezon başında önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde ligde başarılı bir grafik çizen siyah-beyazlılar, Avrupa arenasında da iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş, bu sezon çıktığı resmi maçlarda henüz mağlubiyet yaşamadı. Süper Lig, Süper Kupa ve Avrupa Ligi play-off maçları dahil olmak üzere oynadığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Rakip filelere 24 gol bırakan Kara Kartal, kalesinde ise 8 gol gördü.

Ajax Maçı Öncesi Beşiktaş’ta Son Durum

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Lugano’yu eleyerek UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Siyah-beyazlılar, güçlü kadrosuyla Avrupa’da da başarılı bir performans sergilemek istiyor. Beşiktaş'ın Ajax karşısındaki en önemli kozları arasında yer alan Rafa Silva ve Immobile, takımın gol yollarındaki etkili isimleri olarak öne çıkıyor.

Beşiktaş, Ajax ile geçmişte oynadığı 6 karşılaşmada galibiyet alamadı. Ajax, bu maçlarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Hollanda ekibiyle oynanan son maçlarda siyah-beyazlılar rakibine karşı üstünlük kurmakta zorlandı. Ancak Beşiktaş, bu kez sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak ve ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

Ajax Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçını 26 Eylül Perşembe günü oynayacak. Johan Cruijff ArenA’da gerçekleşecek karşılaşma, saat 22.00’da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İngiliz hakem John Brooks yönetecek.

Beşiktaş Muhtemel 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Joao Mario, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile.

Ajax’ta Tanıdık İsimler Var

Ajax kadrosunda Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı birçok isim bulunuyor. Sezon başında takımın başına getirilen Francesco Farioli, daha önce Süper Lig’de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor’da görev yapmıştı. Ayrıca, Ajax kadrosunda milli futbolcu Ahmetcan Kaplan ve bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Wout Weghorst da yer alıyor.

Hollanda ekibi, bu sezon Eredivisie’de oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sezona istediği gibi başlayamayan Ajax, Beşiktaş karşısında alacağı galibiyetle moral bulmak istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Union SG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Union SG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler