Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Meclis'teki kavgada Gülistan Koçyiğit yaralandı! DEM Parti'den sert açıklama

Meclis'teki kavgada Gülistan Koçyiğit yaralandı! DEM Parti'den sert açıklama

Ahmet Şık'ın saldırıya uğradığı Meclis'te şiddet olayında DEM Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit de yaralandı. partiden sert açıklama geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meclis'teki kavgada Gülistan Koçyiğit yaralandı! DEM Parti'den sert açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu'nda, Ahmet Şık'ın konuşması sırasında Alpay Özalan'ın saldırısına uğradı. Şiddet olayı sırasında DEM Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit de kaşından yaralandı. 

DEM Parti'den yapılan açıklamada, Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Gezi tutuklusu TİP Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği hak ihlali kararını görüşmek için olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu’nda yaşanan yumruklu kavga sert bir şekilde eleştirildi. Açıklamada, 'Hukuk tanımayan, AYM kararlarını uygulamayan ve Meclis’i şiddet arenasına çeviren AKP'li vekiller yine vandallıkta sınır tanımıyor' denildi.

Meclis'teki Kavgada Gülistan Koçyiğit Yaralandı! Dem Parti'den Sert Açıklama 2

DEM Parti, Meclis’te yaşanan şiddet olayını kınayarak, 'Sayısal üstünlüğüne güvenerek muhalif milletvekillerine saldıran ve Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit'in kaşını yaran bu saldırganlığı en sert biçimde kınıyoruz” ifadelerini kullandı. Açıklamada, 'Hiçbir saldırı bizi halk için siyaset yapmaktan ve hakikatleri savunmaktan alıkoymayacak!' şeklinde vurgulandı.

Gülistan Kılıç Koçyiğit'ten açıklama

DEM Parti Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, yaşanan olaylarla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: 'Durumum iyi. Yüzüm, gözüm, saçım kan olmuştu. Şu an onu temizliyorum. Az sonra kürsüde söz alıp konuşacağım.'

Meclis'teki Kavgada Gülistan Koçyiğit Yaralandı! Dem Parti'den Sert Açıklama 3

Özel'den geçmiş olsun ziyareti 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu’nda saldırıya uğrayan DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Menderes'te mahkemeden satılık arsa

İzmir Menderes'te mahkemeden satılık arsa