Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Tütüncü 2 bin öğrenciyle görüştü

Tütüncü 2 bin öğrenciyle görüştü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3 ayda 43 ortaokulu belediye de misafir ederken, 2 bine yakın öğrenciyle de yüz yüze görüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tütüncü 2 bin öğrenciyle görüştü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3 ayda 43 ortaokulu belediye de misafir ederken, 2 bine yakın öğrenciyle de yüz yüze görüştü.

 

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü belediyeyi tanımaları ve özel olduklarını hissetmeleri amacıyla değer verdiği öğrencileri, ilk dönemden itibaren belediye hizmet binasında misafir etmeye başladı.

 

 Geçen dönem 15 bine yakın öğrenci ile yüz yüze görüşen Tütüncü, belediyedeki ikinci döneminde de öğrencileri ağırlamayı sürdürüyor. Geçen Kasım ayından yarıyıl tatiline kadar ilçedeki 43 ortaokul, Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Tütüncü'nün özel davetlisi olarak belediyede ağırlandı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli eşliğinde zabıta, evlendirme, fen işleri, park ve bahçeler, başkanlık makamı, imar, emlak ve iskan ile çevre sağlığı gibi müdürlükleri gezen öğrenciler, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Tütüncü meclis salonunda ağırladığı öğrencilerin taleplerini dinledi, sorularını cevaplandırdı.

 

 Başkan Tütüncü, Mart ayına kadar ortaokulları belediyede misafir etmeye devam edeceklerini, böylece Kepez'deki ortaokulların tamamını ağırlamış olacaklarını kaydetti.

 

 Öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi ve geleceğe güçlü bir şekilde taşınabilmesi için gereken her türlü adımı attıklarını, belirten Hakan Tütüncü, "Çocuklarımızın, gençlerimizin çok daha iyi kurumlarda eğitim almalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunun için eğitim kurumlarına destek veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız ile ortak güzel projeler üretiyoruz. Belediyede okullarımızı kabul ederek, öğrencilerimize değerli ve özel olduklarını hissettiriyoruz" dedi.

 

DHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tabutlu eylem

Tabutlu eylem