Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Önce Meltem şimdi Demircikara! Lise alanı icradan satışta

Önce Meltem şimdi Demircikara! Lise alanı icradan satışta

Geçtiğimiz günlerde Meltem Mahallesi’ndeki Meltem Çarşısı’ndan icradan satışa çıkarıldığını yazmamızın ardından Meltem Mahallesi’nde Muhtar Engin Sarı öncülüğünde satışı durdurmak için imza kampanyası başlarken şimdi de Demircikara Mahallesi’nden bir icra haberi geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Önce Meltem şimdi Demircikara! Lise alanı icradan satışta
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’ın 3 milyar Lira bütçesi olan belediyenin yaklaşık 2 milyar Lira kamulaştırmasız el atmalardan borcunu olduğunu açıklamasından sonra peş peşe icradan satış haberleri gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Meltem Mahallesi’ndeki Meltem Çarşısı’ndan icradan satışa çıkarıldığını yazmamızın ardından Meltem Mahallesi’nde Muhtar Engin Sarı öncülüğünde satışı durdurmak için imza kampanyası başlarken şimdi de Demircikara Mahallesi’nden bir icra haberi geldi.

Demircikara Mahallesi’nde belediyenin hissesi olan 13023 Ada 1 Parsel numaralı lise alanı, Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi’nden 2023/694 Esas numarasıyla satışa çıkarıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin hissesi olan Demircikara Mahallesi’nde 1437. ve 1422. Sokak üzerinde yer alan lise alanı için ilk satış 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 14:45’te başlayacak. 261.769.480,25 Lira muhammen bedel biçilen satış için 2 Eylül 2024 Pazartesi günü 14:45’te artırma sona erecek. İkinci artırma 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 14:45’te başlayıp 2 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 14:45’te bitecek.

Demircikara 3

Belediyenin lise alanında 8.173 m2 hissesi bulunuyor. Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yatırım planında Demircikara Mahallesi’nde lise yatırımı olup olmadığı bilinmezken, bölgedeki okul alanı satılırsa yeni bir okul alanı yaratmak mümkün görünmüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netanyahu Ateşkes Müzakerelerini Görüşmek İçin İsrail’e Gelen Blinken ile Buluştu

Netanyahu Ateşkes Müzakerelerini Görüşmek İçin İsrail’e Gelen Blinken ile Buluştu