Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Melliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nden rektöre ziyaret

Melliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nden rektöre ziyaret

Melliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'ı ziyaret ederek ortak projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Melliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nden rektöre ziyaret
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Melliler Kültür ve Dayanışma Derneği (MELKÜDER) Başkanı Ercan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Melli bölgesine özgü tarım ürünlerinin tanıtımı yapıldı ve üniversite ile dernek arasında gerçekleştirilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

MELLİ İNCİRİ TANITILDI

Görüşmede, Melli İnciri ve Melli çelenginin daha geniş kitlelere ulaştırılması adına yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Dernek Başkanı Ercan Öztürk, "MELKÜDER olarak, üniversitemizle iş birliği yaparak Melli İnciri ve çelengini daha fazla tanıtmak istiyoruz. Bunun yanı sıra bölgeye özgü diğer değerlerin de üniversitemizin desteğiyle tanıtılmasını arzuluyoruz" dedi.

“MELLİ İNCİRİ DAHA İYİ YERLERE GELECEK”

Ziyarette, Akdeniz Üniversitesi ile dernek arasında ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı. Ziyaretin sonunda, Başkan Ercan Öztürk, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'a yeni görev döneminde başarılar dileyerek, "Hocamızın bizi bu sıcak ortamda ağırlaması, iş birliği yapacağımız projeler konusunda bizleri daha da motive etti Melli İnciri ve çelengi daha iyi yerlere gelecek." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öznur Cüre Paris 2024'te rekor kırdı!

Öznur Cüre Paris 2024'te rekor kırdı!