Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Esnaf cinnet geçiriyor

Esnaf cinnet geçiriyor

Antalya Otobüsçüler Odası eski başkanlarından Mustafa Gönenç, 15 Haziran’da yapılacak Otobüsçüler odası seçimleri öncesi, icazet alarak aday olacakların herhangi bir katkı sunamayacağının şimdiden ortaya çıktığını söyledi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esnaf cinnet geçiriyor

 Antalya Otobüsçüler Odası eski başkanlarından Mustafa Gönenç, 15 Haziran’da yapılacak Otobüsçüler odası seçimleri öncesi, icazet alarak aday olacakların herhangi bir katkı sunamayacağının şimdiden ortaya çıktığını söyledi.

 

-Gönenç, siyasi partilerin arka bahçesi olmanın hiç bir şekilde yararının olmadığını kaydederek, “Siyasiler artık ulaşım esnafının üzerinden ellerini çeksin. Antalya'da esnafı burnundan solumaya başlamış artık cinnet geçirmektedir” diye konuştu. 

Antalya Otobüsçüler Odası eski başkanlarından olan ve sözünü hiç kimseden sakınmayan Mustafa Gönenç, yaklaşan oda seçimleri öncesinde yine ses getiren açıklamalar yaptı. Antalya’daki siyasilerin ulaşım esnafının üzerindeki ellerini çekmesini isteyen Gönenç,  15 Haziran’daki seçimi kazanacak adayın esnafa hizmet etmekten çok belediyenin emir eri olmaya razı olduğunu iddia etti.

 

YAZIK DEĞİL Mİ ESNAFIN PARASINA?

Otobüsçüler odası seçimleri öncesi, icazet alarak aday olacakların herhangi bir katkı sunamayacağının şimdiden ortaya çıktığını ifade eden Gönenç, “Belediye başkanının emir eli olmanın gururunu anlatmanın gereğini yoktur. Bu esnafa 662 minibüsü, otobüs yaptıran Tahran Belediye Başkanı mıydı? Şimdi ne yapıyor? İkiye bir, yetmedi, 200 daha otobüs alımını UKM’den (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) geçirdi, tık yok . 12 metre otobüs Antalya ne kadar ihtiyaç, araştırma yapıldı mı? Hayır. Otobüsler bir çok sokağa giremiyor, kaldırımları dükkanları sürterek dönüyor. Yazık değil mi bu esnafın parasına. 12 metrelik otobüsü Çandır’a, Geyikbayırı’na ve buna benzer yerlere nasıl göndereceksin? Ayıptır günahtır. Plan yapmadan bu esnafa nasıl kıydınız” dedi.

 

BELEDİYENİN EMİR ERİ OLMAYA RAZI

Kendisi gibi birçok esnafın arabasını iflastan sattığını hatırlatan Gönenç, “Antalya’ya 9 ve 7 metre araçlara da ihtiyaç vardır. Hakkını arayan bölücü çok! Yazık bu esnafa, ‘onun bunun adayıyım’ demek kendi başına bir şeyler yapamayacağının da göstergesi olduğunu' bir kez daha açık açık ortaya koymuştur. Yetmedi esnaf odasının başkanı değil, belediyenin emir eri olmaya razı. Ey esnaf arkadaşlar, biz bunlara yapılan işler yanlış dediğimiz yıllarda ‘bize ne’ dediler. Şimdi AB yaptık, mahkeme bozarsa AC, o da bozulursa başka bir şey buluruz. Sizin otobüs hakkınız daimi. Biz size kefil olduk merak etmeyin. ‘Belediyenin 40 0tobüsünü kırsallara’ diyenler bu yönetim değil mi?

Yüzlerse esnafı bitiren aynı yönetim değil mi? Benim gibi birçok kişi arabayı iflastan satmadı mı?

Ve bu esnaf,  Mustafa Akaydın’ı yıkmak işin gece gündüz Menderes Türel’e çalışmadık mı?

O yüzden birlik ve beraberlik ruhunu bu esnaf bütün siyasilere göstermeli. Eğer bunu yapamazlar ise kendi mezarlarını kazarlar” diye konuştu.

 

ESNAF BURNUNDAN SOLUYOR

Esnafın artık burnundan solumaya başladığını vurgulayan Mustafa Gönenç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her belediye başkanı atama ile odaya kayyum ataması yapar. Yani esnafa oy kullanma hakkı alınmış olur. Siyasi partilerin arka bahçesi olmanın da kesinlikle hiç bir şekilde yararının olmadığı bir noktadayız. Ayrıca bu seçimde siyasilerin perde arkasından destek verdikleri kişi veya kişiler kaybettiğinde unutmayınız ki bu domino etkisi ile kendileri de etkileyecektir. Bunu daha önceki dönemlerde de söyledik. Örneği Ali Tüzün’dür. Seçimlerde açık açık AKP demedi mi? Dediklerimiz hep çıktı. Herkes ulaşım esnafının üzerinden ellerini çeksin. Antalya'da esnafı artık burnundan solumaya başlamış artık cinnet geçirmektedir.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepezaltı-Santral’da binadan önce alt yapı

Kepezaltı-Santral’da binadan önce alt yapı