Mersin'in Aydıncık ilçesinde yaşanan olay duyanlara pes artık dedirtti. Bir kişinin evinin bahçesine kenevir serası kurması şaşkınlığa neden oldu.

MSB Acı Haberi Duyurdu! Şehidin Naaşına 3 Yıl Sonra Ulaşıldı MSB Acı Haberi Duyurdu! Şehidin Naaşına 3 Yıl Sonra Ulaşıldı

Verilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Aydıncık İlçe Emniyet Amirliği birimleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarda bulundu. 

Mersin’de Bahçesine Uyşturucu Serası Kurmuş2

Pes Artık Dedirtti!

Ekiplerin çalışmasında Hacıbahattin Mahallesi'nde bir adreste uyuşturucu madde üretildiği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine adrese savcılık talimatıyla baskın gerçekleştiren polis, şüpheli A.B.'yi (56) yakalayarak gözaltına aldı. Gerçekleştirilen aramada sera içerisinde 181 kök hin keneviri ile 3 adet ruhsatsız tüfek yakalandı. Kenevirler sökülerek imha edildi.

Emniyete götürülen şüphelinin ifadesinin ardından adliyeye gönderileceği belirtildi.
 

Kaynak: İHA