Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin 'The Cure' müzik grubundan 16 yıl sonra yeni şarkı

'The Cure' müzik grubundan 16 yıl sonra yeni şarkı

The Cure, 16 yılın ardından yeni şarkısı "Alone" ile geri döndü. Grup ayrıca 1 Kasım’da "Songs of A Lost World" albümünü yayımlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'The Cure' müzik grubundan 16 yıl sonra yeni şarkı
KAYNAK: AA

İngiliz müzik grubu The Cure, 16 yılın ardından "Alone" adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Grup, aynı zamanda 1 Kasım’da "Songs of A Lost World" adlı yeni albümünü yayımlamaya hazırlanıyor.

The Cure'dan Yeni Şarkı: “Alone”

İngiltere'nin efsanevi müzik gruplarından The Cure, tam 16 yıl aradan sonra "Alone" (Yalnız) adını verdiği yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu. Şarkı, 26 Eylül 2024 sabahında BBC Radio 6 Music'de ilk kez çalındı ve büyük ilgi gördü.

Songs of A Lost World Albümü Yolda

The Cure, yeni şarkısının yanı sıra 1 Kasım 2024 tarihinde yeni albümleri "Songs of A Lost World"'ü (Kayıp Dünyanın Şarkıları) yayımlayacağını da duyurdu. Bu albüm, grubun uzun süredir beklenen yeni çalışması olacak ve müzik dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Sosyal Medyada Şarkı Müjdesi

Grup, yeni şarkı hakkında ilk sinyalleri birkaç gün önce sosyal medya hesaplarından verdi. Paylaştıkları mesajda, yeni bir parçanın yolda olduğunu açıklayan The Cure, hayranlarının sabırsızlıkla beklediği bu gelişmeyi doğruladı.

The Cure, 1970’li yıllarda başladığı müzik yolculuğunda karanlık ve melankolik tarzıyla büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Yıllar içinde rock müziğin ikonik isimlerinden biri haline gelen grup, bu geri dönüşüyle de müzik dünyasında ses getirecek gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni aldığı silahla Meleknur'u öld*ren sanığa ağırlaştırılmış müebbet

Yeni aldığı silahla Meleknur'u öld*ren sanığa ağırlaştırılmış müebbet