Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin MasterChef 2024'te Bu Hafta Kim Elendi? 1 Eylül 2024 Eleme Gecesinde Vedalaşan Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef 2024'te Bu Hafta Kim Elendi? 1 Eylül 2024 Eleme Gecesinde Vedalaşan Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye'nin 2024 sezonunda 1 Eylül Pazar akşamı gerçekleşen eleme heyecanı, hafta boyunca süren zorlu mücadelelerin ardından yarışmacıları bir araya getirdi. Eleme gecesinde yarışmacılar, nefes kesen bir rekabete girişerek potada kalmak için ellerinden geleni yaptılar. Heyecan dolu anların yaşandığı bu akşamda hangi yarışmacıların yoluna devam edeceği merak konusu oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
MasterChef 2024'te Bu Hafta Kim Elendi? 1 Eylül 2024 Eleme Gecesinde Vedalaşan Yarışmacı Belli Oldu!
KAYNAK: Haber Merkezi

MasterChef Türkiye 2024'te 1 Eylül Pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca zorlu mücadelelerde potaya giren yarışmacılar, eleme gecesinde kıran kırana bir rekabete girdi. İki etaplı eleme turunda ilk etapta yarışmacılardan Bayramiç beyazı kullanarak yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi.

İlk Etabı Geçenler Kimler Oldu?

İlk etap sonunda Semih, Nevzat ve Nigar, şeflerden yeterli puanı alarak haftanın elemesinden kurtuldu ve MasterChef'te kalmayı garantiledi. Ancak Beyza, Zübeyde, Çağlar ve Akın, yeterli puanı alamayınca ikinci etapta yeniden yarışmak zorunda kaldı.

İkinci Etapta Şef Tabağı: Domat

İkinci etapta yarışmacılar, Mehmet Şef'in özel tabağı olan Domat'ı en iyi şekilde hazırlamak için ter döktü. Ancak tabakları yeterli bulunmayanlar arasından bir kişi MasterChef hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

MasterChef'ten Elenen İsim: Çağlar

Yarışmanın ikinci etabında Domat tabağını en az başarılı şekilde hazırlayan Çağlar, MasterChef 2024'e veda eden isim oldu. Çağlar, bu hafta MasterChef macerasını sona erdiren yarışmacı olarak programa veda etti.

Takımların Son Durumu

Mavi Takım: Hakan (Kaptan), Eda, Kaan, Semih, Nevzat, Kerem, Alper, Ayşe, Zübeyde, Zeynep
Kırmızı Takım: Beril (Kaptan), Muratcan, Onur, Şirin, Emre, Nigar, Beyza, Akın, Ezgi, Çağlar

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Necip Cem İşçimen kimdir? Neden saldırıya uğradı?

Necip Cem İşçimen kimdir? Neden saldırıya uğradı?