Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Büşra Pekin, Bahar Dizisindeki Rolüyle Eleştirilerin Hedefi Oldu

Büşra Pekin, Bahar Dizisindeki Rolüyle Eleştirilerin Hedefi Oldu

Show TV'nin Bahar dizisi, ünlü oyuncu Büşra Pekin'i kadrosuna dahil ederek yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büşra Pekin, Bahar Dizisindeki Rolüyle Eleştirilerin Hedefi Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, yeni sezonuna ünlü oyuncu Büşra Pekin'i kadrosuna dahil ederek başladı. Başhekim Süreyya karakteriyle ekrana gelen Pekin, estetik operasyonları ve rol performansı nedeniyle sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı.

Bahar Dizisi Yeni Sezonuna Hızlı Başladı

Show TV ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Bahar dizisi, yeni sezonuyla geri döndü. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, genişleyen kadrosuyla dikkat çekiyor. Yeni sezonda, pek çok izleyicinin heyecanla beklediği karakterler ve olay örgüsüyle ekranlara dönen dizi, yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı.

Büşra Pekin’in Performansı Tartışma Yarattı

Bahar dizisinin yeni sezonunda kadroya katılan Büşra Pekin, canlandırdığı Başhekim Süreyya karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Ancak Pekin’in dizideki performansı ve son dönemde geçirdiği estetik operasyonlar izleyicilerin tepkisini çekti. Sosyal medyada, Pekin'in mimiklerini yeterince etkili kullanamadığı ve rolüne uyum sağlayamadığı gerekçesiyle eleştiriler yağdı.

"Demet Evgar’ın Doğallığı Karşısında Büşra Olmamış"

Dizi hayranları, Pekin’in performansını yetersiz bulduklarını sosyal medyada dile getirdi. Birçok izleyici, “Demet Evgar’ın doğallığı karşısında Büşra Pekin bu diziye hiç yakışmamış. İlk defa diziden sıkıldım.” yorumunu yaparken, bazıları ise “Büşra Pekin hiç olmamış, kendimi zorlayarak izliyorum belki severim, alışırım diye ama olmuyor.” şeklinde eleştirilerde bulundu. Pekin’in estetik operasyonları sonrası yüzündeki değişimler ve mimiklerini etkili kullanamaması, izleyiciler tarafından dizideki performansını olumsuz etkilediği şeklinde değerlendirildi.

“Dizinin Dengesini Değiştirecek”

Dizinin başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin paylaştığı Bahar, ikinci sezonuyla da iddialı bir başlangıç yaptı. Büşra Pekin'in canlandırdığı Başhekim Süreyya karakteri, Peran Vakfı Hastanesi'nde dengeleri değiştirecek ve başrol karakter Bahar’a zorlu anlar yaşatacak. Ancak karakterin dizinin dinamiklerine ne kadar katkı sağlayacağı ise izleyiciler arasında tartışma konusu oldu.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor

Pekin’in dizideki performansı kadar, son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla gündeme gelmesi de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları, Pekin’in estetik değişimlerine yönelik, “Büşra Pekin’i bu hale getiren doktorlara Nobel ödülü verilmeli, Türk doktorların hakkı yeniyor.” gibi yorumlar yaparak oyuncunun geçirdiği değişimi eleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Sahilleri Yerli ve Yabancı Tatilcilerle Doldu

Alanya Sahilleri Yerli ve Yabancı Tatilcilerle Doldu