Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kepez’in ‘Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması’nda muhteşem final

Kepez’in ‘Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması’nda muhteşem final

Kepez Belediyesi'nin 9. Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması finali, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’in ‘Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması’nda muhteşem final
KAYNAK: Kepez Belediyesi/Bülten

Kepez Belediyesi'nin amatör sanatçıları teşvik etmek ve Türk müziğine yetenekli sesleri kazandırmak amacıyla düzenlediği 9. Ulusal Müzik Ödülleri yarışmasında final yapıldı.Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen finalde, 12 finalist birbirinden güzel performanslarıyla izleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.Yarışmanın özel konuğu yazar, şair, besteci, müzisyen Tuna Kiremitci'de birbirinden güzel eserlerini seslendirerek, geceye renk kattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarışmacıların heyecanına ortak oldu ve dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Yarışmada dereceye girenler:

  • 1. Selçuk Boran
  • 2. Burak Hastopçu
  • 3. Eylül Çalışkan
  • Mansiyon: Doğan Safran

Başkan Tütüncü: "Keşfedilmeyi bekleyen yetenekleri ortaya çıkarıyoruz"

  • Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarışmanın 2014 yılında başladığını ve bu süreçte binlerce gencin önünün açıldığını söyledi.
  • Tütüncü, "Köklü bir medeniyet inşasına katkı verebilmenin 2 tane şartı vardır. Bunlardan birisi bilim ve teknoloji, ikincisi kültür ve sanattır. Biz de hem bilimsel anlamda çalışmalar yapan gençlerin önünü açacak, Türkiye'nin en büyük bilim merkezini kurduk. Antalya Bilim Merkezimiz de bilim festivalleriyle çok değişik ulusal çapta yarışmalar düzenliyoruz. İcatlar geliştirmek isteyen gençlere fırsatlar sunuyoruz. Ama bunlarla birlikte kültür ve sanat alanında da çok değişik yarışmalarla keşfedilmeyi bekleyen yetenekleri biz keşfetmeye çalışıyoruz. Onlara fırsat vermeye imkan sağlamaya, ortam hazırlamaya, onları cesaretlendirmeye, onların sahnenin tozunu yutmaya ihtiyaçları var belki de. İşte o bakımdan dolayı böyle bir çalışmayı ortaya koyduk." diye konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATSO iş dünyası için üniversitelerle iş birliğine imza attı

ATSO iş dünyası için üniversitelerle iş birliğine imza attı