Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis “İnsan ne zaman ölür ?”

“İnsan ne zaman ölür ?”

Dünyaca ünlü organ nakli uzmanı Prof. Dr. Alper Demirbaş, sosyal paylaşım sitesi facebook’taki hesabından çarpıcı mesajlar yayınlamaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“İnsan ne zaman ölür ?”

 Dünyaca ünlü organ nakli uzmanı Prof. Dr. Alper Demirbaş, sosyal paylaşım sitesi facebook’taki hesabından çarpıcı mesajlar yayınlamaya devam ediyor. Alper Hoca’nın son paylaşımı ise Eskişehir’de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz cinayetinin faillerine verilen cezalarla ilgili..

Şöyle diyor Demirbaş, "Dün tekmelenerek öldürülen bir gencin katillerinin 'yargılanması' nı izledi tüm ülke... Annesi, babası mahkeme salonundaydı. Küçücük bir umutla da olsa en azından vicdanlarımızı rahatlatacak bir karar bekledik adaletten. Edip Cansever'in o müthiş dizelerinde sorduğu soru vardı aklımda 'Bir insan ne zaman ölür? 'Usta 'gülüm solduğu vakit' demişti cevaben. Ali İsmail Korkmaz'ın gülü asıl dün soldu. Dün öldü Ali İsmail. Bize kalan mı?.. 'Omnis vulnerant Ultima Necat' Yani 'hepsi yaralar sonuncusu öldürür' diye bir söz var Latince. Çok yaralandık toplumca. Dövüldük, zulme uğradık, olmayan adaletin peşinde bir umut koştuk, hep yaralandık, hep zedelendik. Ama dostlar dünkü mahkeme sonucunda sadece Ali İsmail'in değil hepimizin 'gülü soldu' aslında yani sonuncusu 'öldürdü”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O ağaçlar EXPO’ya geliyor

O ağaçlar EXPO’ya geliyor