Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kulis Hırsızlık var, not yok !

Hırsızlık var, not yok !

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kentin en eski yerleşim birimlerinden olan Balbey Mahallesi’nin başının hırsızlarla dertet olduğu, evleri soyulan vatandaşların hırsızlara ‘seni bekliyoruz’ şeklinde not bıraktıkları yönünde basında yer alan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hırsızlık var, not yok !
Antalya Emniyet Müdürlüğü, kentin en eski yerleşim birimlerinden olan Balbey Mahallesi’nin başının hırsızlarla dertet olduğu, evleri soyulan vatandaşların hırsızlara ‘seni bekliyoruz’ şeklinde not bıraktıkları yönünde basında yer alan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi :  “Bazı  Basın yayın Organlarında; “Hırsıza İlginç Davet ”, “Sopalı Nöbet”, “Adı Bile Yetti Sopalı Nöbet”, “Hırsıza Meydan Okudular”, Hırsız ile Mahallelinin Soygun Atışması”, “Hırsız ‘Tüm Evleri Soyacağım’ Mahalle Sakinleri ‘Seni Bekliyoruz’”, “Hırsız Dedikodusu Mahalleliyi Gerdi”, “Dedikodu Mahalleliyi Ayağa Kaldırdı” ve “Mahalle Ayakta” başlıklarıyla haberlerin yapıldığı görülmüştür.

Bahse konu haberlerin içeriğinde; Balbey Mahallesinde bir evde hırsızın “Soyulmadık Ev Bırakmayacağız” yazılı not bıraktığı ve mahalle sakinlerininde “Ey Hırsız..! Mahallecek Seni Bekliyoruz” şeklinde ilanlar bastırarak direklere astıkları bahsedilmekte olup, konu ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan incelemede; Balbey Mahalle Muhtarı Abdullah Uyaroğlu ve mahalle sakinleri ile tek tek görüşülmüş, mahalle sakinlerinden Y.Z. evine 10-15 gün önce hırsız girdiğini ama bu tür bir yazının olmadığını beyan etmiştir”

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alper Hoca’dan Baykal’a “kalbim sizinledir”

Alper Hoca’dan Baykal’a “kalbim sizinledir”