Antalya'da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri kent genelindeki denetimlerine aralıksız devam ediyor. İnsan sağlığını hiçe sayan, tarihi geçmiş ürünleri satmaya devam eden işletmelere yönelik 19 ilçede uzman ekipler tarafından denetlemeler yapılıyor. Antalya’nın merkez ilçelerinden Konyaaltı’nda bir işletmeye de denetim yapıldı. 

ÇGD Akdeniz’de Yeni Dönem ÇGD Akdeniz’de Yeni Dönem

Konyaaltı'nda Tüketim Tarihi Geçen 100 Kilo Kırmızı Ete El Konuldu  4

Konyaaltı'nda 100 Kilo Tarihi Geçmiş Et Yakalandı 

Konyaaltı Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Gıda Kontrol ekiplerince gerçekleştirilen denetimde halk sağlığı açısından risk teşkil eden son tüketim tarihi geçmiş, güvenilir gıda olmayan 100 kilogram kırmızı et ele geçirildi.

Konyaaltı'nda Tüketim Tarihi Geçen 100 Kilo Kırmızı Ete El Konuldu  2

İşletmenin arka bölümündeki soğutucu içinde bulunan etlerin son tüketim tarihinin geçtiği belirlendi. 6 siyah poşet içinde alınan etler imha edilirken, işletme sahibine ceza uygulandı. Konyaaltı Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlere eşlik etti.

Konyaaltı'nda Tüketim Tarihi Geçen 100 Kilo Kırmızı Ete El Konuldu  3

ATSO ve AGYİD Ortaklığında Antalya'ya Gastronomi Kurulu Önerisi ATSO ve AGYİD Ortaklığında Antalya'ya Gastronomi Kurulu Önerisi

Muhabir: İsa Akar