Antalya'da Çiftçilere 2 Günlük Don Uyarısı Antalya'da Çiftçilere 2 Günlük Don Uyarısı

Kepez Belediyesi, Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde iftara yetişemeyen vatandaşlara kumanya dağıttı. 

Trafikte Kalan Vatandaşa Jest 

Kepez Belediyesi,  Her gün binlerce kişinin iftar sofralarında buluşturuyor. Kepez'de İftara yetişemeyen  vatandaşlara da  kumanya ikramında bulunuyor. Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde, iftar saatine yaklaşırken kırmızı ışıkta bekleyen araçlardaki vatandaşlara kumanya ikram edildi.

Başkan Kocagöz'den Ziyaret 

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de, kumanya dağıtan ekibi ziyaret etti. Kocagöz, "Bu mübarek ayda, yardımlaşma ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hissettik. Teşekkürler gençler“ ifadelerini kullandı.

İkram Paylaşmaktan Mutluluk Duyarız 

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, bu özel ayda dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti. Kocagöz "Ramazan’ın bereketini ve paylaşma ruhunu yalnızca sofralarımızda değil, sokaklarda da yaşatıyoruz. İftara yetişemeyen komşularımızla hazırladığımız ikramları paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi