Hasat başladı: Tarlada 2 pazarda 10 lira Hasat başladı: Tarlada 2 pazarda 10 lira

Konya’dan sonra üçüncü şubesini Antalya’da Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi Oranç Apartmanı 17/A adresinde (GS Store yanı) açan Ekrem Coşkun Döner’in ortağı Mehmet Ali Kabarcık, Türkiye’nin tek döner markası olmayı hedeflediklerini söyledi. Kabarcık, ’’ Ekrem Coşkun Restoran, öncelikle aile restoranıdır. Restoranımızda yaprak döner ve sıcak hazırlanan tandır lavaş yanında yaprak dönerin lezzetine farklı tatlar olarak garnitür ücrete dahil, kaşık salata, yeşil salata, taze patates kızartması, soğan söğürme, Ankara´nın özel çubuk salatalık turşusu, cin biber turşusu ve isteğe bağlı olarak yayık ayran, diğer içecekler, pilav, kazandibi, sütlaç gibi yiyecekler servis ediliyor’’ dedi. Kabarcık, ’’Hedefimiz Konyaaltı’nda da şube açmak müşterilerimizden talep çok yoğun’’dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İKRAMLAR

Dünyanın en büyük et ve süt entegre tesisinden aracı olmaksızın Ekrem Coşkun'a gelen Torku Marka Etler formülü Ekrem Coşkun'a özel bir yöntem ile marine edilerek, odun ateşinde pişirilen döner, birbirinden lezzetli mezelerle servis ediliyor. Açılışa özel 12 Ekim tarihine kadar 10 çeşit meze ikramıyla dönerin ve iskenderin porsiyonu 14.90 TL.



NEDEN ANTALYA?

Konya’nın en büyük dönercisi ve sigorta acentesinin kurucusu olan Ekrem Coşkun, aynı zamanda Konyaspor eski yöneticilerinden. Konyasporlular Derneği’nin de kurucu başkanlığı görevini yürüten koyu bir Konyaspor taraftarı olan Ekrem Coşkun, bunun için firmanın logosunda da takımının renklerini tercih etti. Spora ve sporcuya olan desteği tanınan başarılı işadamı Ekrem Coşkun yoğun talep üzere 2. memleketi gördüğü Antalya’ya da şube açtı.

DENİZ TOPKAYA

Editör: TE Bilisim