Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem TCDD 109 işçi alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

TCDD 109 işçi alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere 109 personel alımı gerçekleştirecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TCDD 109 işçi alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Kamuoyuna duyurulan bilgiye göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından belirsiz süreli sözleşme kapsamında 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi alımı gerçekleştirilecek.

İşçi Alım İlanı Detayları

İş gücü talepleri il bazında, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) şartı dikkate alınarak bugünden itibaren 6 Eylül tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla duyurulacak.

Başvuru Şartları ve Süreci

Adaylarda aranan kriterler, belge teslim tarihi ve yeri ile sözlü sınavın tarihi ve yeri gibi ayrıntılar, TCDD resmi internet sitesi olan http://www.tcdd.gov.tr/ adresinden paylaşılacak.

İŞKUR aracılığıyla başvuruda bulunan adayların nihai listede yer almaları durumunda, belirtilen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na iletmeleri gerekmektedir.

Yaş Sınırı ve Görev Yerleri

Başvuru yapacak adayların 31 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Toplam 109 işçi, çeşitli şehirlerde görevlendirilecek olup, bu şehirler arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana gibi yerler bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
RTÜK'ten YouTube ve sokak röportajlarına yeni düzenleme!

RTÜK'ten YouTube ve sokak röportajlarına yeni düzenleme!