Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Mersin'de Darp Edilen Engelli Ramazan Polat'ın Cenazesi Gözyaşlarıyla Defnedildi

Mersin'de Darp Edilen Engelli Ramazan Polat'ın Cenazesi Gözyaşlarıyla Defnedildi

Mersin'de geçtiğimiz yıl otobüste darp edilen ve dün hayatını kaybeden engelli Ramazan Polat'ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Darp Edilen Engelli Ramazan Polat'ın Cenazesi Gözyaşlarıyla Defnedildi
KAYNAK: İHA

Geçtiğimiz yıl sonunda Mersin'de otobüste darp edilen engelli Ramazan Polat'ın cenazesi, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

15 Aralık 2023'te Mersin Şehir Hastanesine gitmekte olan otobüste, Tarsus ilçesindeki bir lisenin müdürü olduğu belirlenen İsmet T. ve 17 yaşındaki oğlu A.O.T., kalp pili taşıyan ve felç nedeniyle vücudunun sağ kısmını kullanamayan Ramazan Polat (77) ile eşi Hamdiye Polat (71)'ı darp etti. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Yaşanan darp olayının ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ramazan Polat, iki hafta süren tedavi sürecinin ardından dün hayatını kaybetti. Polat'ın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak, Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Molla Camii'nde kılınan öğle namazının ardından, Afetevler Mezarlığı'nda defnedildi.

A W209329 04

Olayın Geçmişi ve Yargı Süreci

15 Aralık 2023'te Toroslar ilçesinde Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste gerçekleşen olayda, İsmet T. ve oğlu A.O.T., Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddete dönüştü ve A.O.T. ile babası yaşlı çifte saldırdı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan bu olay sonrasında, 17 Ocak 2024'te İsmet T. tutuklandı. 28 Şubat 2024'te darp görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından A.O.T. tekrar gözaltına alındı ve mahkemece tutuklandı. Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, müdür İsmet T.'nin görevden alındığını ve idari tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Yargı Kararları

Davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak tahliye edildi. Oğlu A.O.T. için 2. Çocuk Mahkemesi'nde açılan dava ise devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halk plajında şemsiye ve şezlong ücretsiz! 10 yıllık anlaşma imzalandı

Halk plajında şemsiye ve şezlong ücretsiz! 10 yıllık anlaşma imzalandı