Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul'u sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü

İstanbul'u sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerde su baskınları yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün dün yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış başladı. Yağış, öğleden sonra özellikle kentin batı kesimlerinde etkisini artırdı.

Büyükçekmece'de caddeler suyla kaplandı. Sürücüler, Muratçeşme Kavşağı'nda oluşan su birikintisi nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Arnavutköy, Başakşehir, Esenyurt ve Sultangazi'de de su baskınları yaşandı. Bazı bölgelerde su seviyesinin araçların yarısına kadar yükseldiği görüldü. Başakşehir'de bazı sürücüler suyla dolan yolda ilerlemekte güçlük çekerken, bazı otomobiller de tamamen suya gömüldü.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde de su baskınları yaşandı. Araçlar, suyla dolan yolda ilerlemekte güçlük çekti. İkitelli'de yağış nedeniyle su basan yolda bir moto kurye sürüklendi. Motosikletiyle birlikte sürüklenen kişiye yoldan geçen bir vatandaş yardım etti. Kurye, vatandaşın yardımıyla kurtulurken, motosiklet suya kapıldı.

Yağış nedeniyle İstanbul'da ulaşım da aksadı. Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı'nın bazı istasyonlarında sefer iptali yapılırken, Maçka-Taşkışla ve Eyüp-Piyer Loti Teleferik Hatları işletmeye kapatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Valisi: Vatandaşlar bodrumlarda kalmamalı

İstanbul Valisi: Vatandaşlar bodrumlarda kalmamalı