Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Hatay'da Balıkçının Oltasına Öyle Bir Şey Takıldı ki! Şaşkına Döndü

Hatay'da Balıkçının Oltasına Öyle Bir Şey Takıldı ki! Şaşkına Döndü

Hatay'da evlilik yıl dönümünde Akdeniz'e açılan amatör balıkçı Emrah Baz, oltasına takılan 40,5 kiloluk dev balığı cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Heyecan verici anlar, balık tutkunları arasında büyük ilgi uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Balıkçının Oltasına Öyle Bir Şey Takıldı ki! Şaşkına Döndü
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yaşayan avukat Emrah Baz, evlilik yıl dönümü olan 19 Mayıs’ta arkadaşıyla birlikte Samandağ ilçesi Çevlik sahiline giderek balık avına çıktı. Sabahın erken saatlerinde Akdeniz'e açılan 40 yaşındaki Baz’ın oltasına, denizin 270 metre derinliğinde devasa bir balık takıldı. Baz ve arkadaşı, büyük bir uğraş vererek balığı bota çekmeyi başardı. Cep telefonu ile kaydedilen bu anlar, balık tutkunları arasında büyük heyecan yarattı.

A W209781 04

"Dev Balık 40,5 Kilo Ağırlığında"

Devasa balığı tarttığında 40 kilo 500 gram olduğunu belirten Baz, balığın 1,5 metre uzunluğunda olduğunu söyledi. Bu nadir görülen büyük balığın bölgelerinde nadiren yakalandığını ifade eden Baz, "Böyle büyük balıklar bizim bölgemizde nadir de olsa çıkabiliyor. Derin sularda yaşayan bu balık, oltamıza denk geldiğinde çok heyecanlandık" dedi.

A W209781 03

"Evlilik Yıl Dönümünde Büyük Av"

19 Mayıs gününün aynı zamanda evlilik yıl dönümü olduğunu belirten Baz, bu özel günde böyle bir balık yakalamanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Sabah saat 5'te denize açıldıklarını ve saat 11 civarında balığın oltalarına takıldığını belirten Baz, "O yakalamanın heyecanıyla günümüz çok güzel geçti. Evlilik yıl dönümümde böyle bir hediye almak beni daha da mutlu etti" ifadelerini kullandı.

A W209781 02A W209781 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serenay Sarıkaya Felekten Bir Gece Çaldı

Serenay Sarıkaya Felekten Bir Gece Çaldı